Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Så farligt är det väl inte...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Fri, August 25, 2017 15:47:34

TJENARE FOLKET

Så farligt är det väl inte…

Löfven lovar polismyndigheten att dom ska få 7,1 miljarder extra. Varför det?? Sverige har ju aldrig varit tryggare, säger hans rådgivare

Expressens chefredaktör kommer med ett lugnande påstående. - Hundbett är farligare än terrorism. Det kan han ju säja till dom anhöriga till offren på Drottninggatan den 7 april i år. Folkilskna hundar avlivar man. Folkilskna terrorister ger man lägenhet och bidrag. Har hundbett blivit ett normalläge? Terrorn har ju blivit det, verkar det som.

Det är 10 gånger vanligare att dö i hjärt/lungsjukdom och hjärnblödning, än att dö i kriget i Afghanistan. Skicka hem alla afghaner med flyg och skicka med en hjärtstartare. Det dör ca 6 miljoner människor per år i världen på grund av tobaksrelaterade sjukdomar. Alltså fem gånger fler än vad som dog i Auschwitz, och då var ändå Auschwitz öppet i hela 5 år, så räknat per år är rökning åtminstone 30 gånger farligare än Auschwitz…

Kan man räkna så? Tänk vad många miljoner soldater och civila som överlevde Första och Andra Världskriget. Tsunamin 2004, vad många miljoner som klarade sej både i Thailand och Indonesien. Eller Utøya, bara 12 procent av ungdomarna på ön dödades av Breivik. Va, 88 procent överlevde ju. Då var det väl inte så farligt. För att inte tala om Ådalen 31, där var det ju endast en promille som sköts till döds. Fem döda av kanske femtusen som gick i tåget, det var väl heller inte så farligt.

Skottlossning, våldtäkter, bilbränder, knivskärningar, dom allra flesta klarar sej från det, då är det väl inte så farligt. Fan vad jag stör mej på detta när folk, typ den här redaktörn, säger att hundbett är farligare än terrorism. När man ska jämföra med statistik. Det som är farligt är livet självt. 100 procent dödlighet…

“Extremt hotfullt. Oro vid Karolinska sjukhuset efter dödsskjutning i Tensta”, skriver Expressen. Varför stormas akutmottagningar av stora grupper anhöriga efter gängrelaterade skjutningar? – ”Nu räddar ni bruschan, annars knolar jag din mama”. Varför stenas ambulanser och brandbilar? Varför känner sig bibliotek och bussbolag tvungna att anställa vakter för att få bukt med oroligheter? Äh, lite pojkstreck bara. Det är väl inte så farligt.

TV4-Nyheterna: ”Oron är stor hos muslimer efter terrorattacken i Åbo”. Hur mår Åbo-borna då? Är det inte på sin plats att fråga hur dom har det? En snubbe som häktades för terrordådet i Åbo hade bott i Sverige. Sedan hösten 2015 har svensk polis haft i uppdrag att utvisa honom. Är man förvånad? Nää… En annan snubbe, en 18-åring döms efter gruppvåldtäkt i Arlöv till utvisning men man river utvisningsbeslutet p.g.a. att ”Han mår dåligt”. Hur mår tjejen da?? Fy Faan!!

Massflykt planeras till Sverige via Haparanda. Hundratals asylsökande planerar att gå över gränsen till Haparanda i hopp om att få asyl i Sverige, enligt en finsk tidning.

– Vi har fått de här uppgifterna för nån vecka sedan och vår underrättelsetjänst i region nord bearbetar uppgifterna. Vi har goda kontakter med de finska myndigheterna och mer kan jag inte säga just nu, säger Lars Öberg, områdeschef för polisen i östra Norrbotten.

Dom flyr från kriget, säger Löfven. Fan, Finska vinterkriget kom ovanligt tidigt i år… Skärpning nu Svensson. Skulle du vilja byta med dom? Nej det skulle jag inte, men skulle Sverige drabbas av krigets vansinne så att man måste fly för sitt liv, så flyr man väl till det land som är närmast, där det råder fred och med en värdegrund och en kultur som man känner igen. Ja ja, det är kanske lätt för en annan att sitta här och vara lustig…

Två personer i en ubåt. En dödas, styckas och kastas i havet. Svårt bevisläge och polisen letar efter en gärningsman… "Att han ljuger antyder att han har något att dölja." säjer kriminologen. - Å fan, säjer jag. U-båtskapten förklarar. – Hon ramlade och dog. – Jag fick panik och styckade henne.- Jag kastade den delade kroppen i havet. Ja, griftefrid är väl lika med böter. Nej inlåsning på livstid och släng gärna nyckeln i sjön.

Jag hoppas den danska rättstaten fungerar bättre än den som vi har i Sverige. Antingen mamman eller pappan dödar sitt spädbarn på ett Asyl-boende nånstans i Karlstad. Båda skyller på varandra, typ ”Lindomefallet”, ingen döms, båda går fria och kvitterar ut 160 000 var, p.g.a. ”psykiskt lidande” Heja Sverige…

IT-skandalen. Regeringen fick varningen redan 2015 om IT-säkerhetsrisker, enligt dokument som DN tagit del av. Orkar vi fortsätta bry oss om IT-skandalen? Det är bara käbbel, säger landsfader Löfven… Nja, det är nog inte så viktigt, den kan nog försvinna i utredningar och glömska. Sedan Borg festade till och vevade med snarren, så kom hela härvan med transportstyrelsen av sej. Ja man vet hur man ska dribbla bort det svenska folket.

Ni som inte är muslimer. Tala om för oss som är kritiska till islam, vad det är för fördelar med islam som vi inte kan vara utan. Kom inte dragandes med religionsfrihet för än så länge har vi även åsiktsfrihet.

Lek med tanken: 20-tals terrordåd i Europa, 461 dödsfall på 3 år där förövarna ropar ”Sieg Heil” istället för ”Allahu Akbar” och folk som inte ville diskutera nazismens roll då journalister och ledarskribenter skulle skriva "Detta har inget med nazism att göra”.

Afghanska ”flyktingbarnen” på Medborgarplatsen. Samma sak varje gång.
-"Vi måste hjälpa dom. Åh det är så synd om dom. Solidaritet. Humanitet”.
– Jahapp, och vi kommer placera flyktingboendet i ert område.
-"Va! Så kan ni inte göra. Det går ju inte, tänk på våra barn som ska gå förbi där, när dom går till skolan… Skandal, varsomhelst men inte här!"
Sverige i ett nötskal. Ja till mångkultur men inte på min gård…

Märk också att det är S och MP:s feminist och handhjärteregering som har makten och har hand om utvisningen av afghanerna i fråga. Knepigt läge för Fridolin och migrationsminister Helen Fritzon, att komma dit och oja sej när dom själva har varit med och bestämt asyl-politiken…

Förresten: Om man höjer bilskatten så att folk inte har råd att ha bil, var har dom tänkt att kvinnorna ska föda barn då?

Ökad risk för attacker mot europeiskt kulturarv, skriver tidningarna. Sverige har ju ingen egen kultur så det påverkar inte oss. Vi kan vara lugna. Det är inte så farligt…

Om cirka fem miljarder år börjar Solen få slut på sitt väte och utvidgas till en röd jätte. Då kommer allt vatten på jordens att förångas, och livet, så som vi känner det, kommer att upphöra. Samtidigt beräknar man att jordens omloppsbana hamnar ungefär där Mars’ bana är idag på grund av Solens förlust av massa. Solen gravitation minskar. Då känns det bra om vi till dess har nått miljömålen som vi satt upp och minskat utsläppen med 20 procent. Då kanske det inte blir så farligt...

Ja ja…

Tommy Svensson den 25 augusti 2017.  • Comments(0)//tommybloggen.cicciwik.se/#post519