Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Några funderingar i novembernatten.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Wed, November 22, 2017 02:35:28

TJENARE FOLKET

Några funderingar i novembernatten.

Socialminister Annika Strandhäll, i januari i år: ” 10 miljoner. Att vår befolkning växer kraftigare än de flesta i Europa är viktigt för att säkra pensionerna och välfärden. Heja Sverige” skrev hon på Twitter.

Annika Strandhäll i oktober: ”Öhh... kan ni jobba tills ni är 69?”

Sveriges ekonomi är urstark och går som tåget, sägs det, så det firar vi genom att höja pensionsåldern. Heja Sverige!

Bli svensk medborgare på rekordkort tid utan några ID-handlingar och kontroller i polisens databaser, uppge bara ett namn och en ålder. Över 11 000 somalier med oklar identitet har fått svenskt medborgarskap. ”Ja, det kan gå till så här”, säger Migrationsverket.

Sexuella trakasserier är så vanliga inom LO-förbunden att kvinnor avstår från att gå på fackliga kurser, skriver GP.

”Kommunal som har drivit lyxkrog med nakenshow och porrstjärnor, med stora förluster på medlemmarnas bekostnad. De fyra senaste åren har verksamheten gått back med 320 miljoner kronor. Samtidigt har delar av fackförbundets ledning semestrat på en anläggning i Stockholms skärgård utan att betala för sig”, skrev Aftonbladet. Jora, den solidariska och jämlika Fuckföreningen förnekar sej inte.

Sverige ska avskaffas som suverän nationalstat och uppgå i en "Europeisk federation som centralstyrs från Bryssel”. Detta förslag röstade Liberalerna ja till på sitt landsmöte i söndags. Det är bra Björklund, sälj ut Sverige...

När jag fyllde nitton tvingades jag dela rum med 20 okända personer. (ja, en kände jag till, tjenare Björn.) Jag gick inte till pressen och klagade. Som män skulle vi lära oss försvara vårt land och inte överge kvinnor, mödrar, bröder och systrar och barn och inte bli desertörer om kriget skulle komma. Nu hade vi tur att inte kriget kom, annars hade jag naturligtvis övergett landet och lämnat fru/sambo och barn kvar i krigets helvete och pipigt iväg, ja så modig är jag…

Regeringen och kriminologer försäkrar att kultur och invandring inte påverkar brott och att den enda gemensamma nämnaren är män. Varför begås det statistiskt sett i så fall fler brott i Malmö och Botkyrka? Finns det fler män där?

Vad ingen kulturkritiker törs fråga: Varför flyttar ni till ett land uppe i Norden där majoriteten är vita? Varför flytta till ett kristet land och sen gnälla nonstop om de vitas förtryck och islamofobi? Varför inte flytta till nåt land med samma religion och samma kultur.

Jag lever här för att mina förfäder levt här. Dom har brukat jorden och byggt fabriker och samhällen. Vi jobbar och försöker göra rätt för oss. Jag bryr mig inte om vilken hudfärg folk har. Och om jag flyttade till ett annat land så skulle jag definitivt inte gnälla över värdfolkets hudfärg, kultur och religion. Det skulle väl vara väldigt oartigt av mig, särskilt om de gett mig bostad, skola och ett liv i fred.

Vad vi minst av allt behöver så är det ökad tolerans. Jag tolererar inte den samhällsutveckling som vi nu ser. Jag tolererar inte detta ”naiva” sabotage mot mina barn och barnbarns framtid. Det är inte vi som vill bromsa utvecklingen som är problemet, tycker jag.

Alla som ifrågasätter svensk migrations- och integrationspolitik är inte rasister. Rasism är lika med diskriminering av människor p.g.a. ras, färg och/eller etnicitet.

”15 bilar satta i brand, ungdomsgäng misstänks ligga bakom”. Peder Englund, avdelningschef för Borås stads centrum för kunskap och säkerhet reagerar kraftfullt - Det är bedrövligt.

Moderaterna vill öka säkerheten vid akutmottagningar genom stängsel och övervakning… Men va i helv…

Vilken chock! Det hade jag aldrig trott. Vadå??? SCB: Hög arbetslöshet bland utomeuropeiskt födda med låg utbildning. Var är kompetensen Löfven?? I ett förljuget samhälle är sanningen en farlig fiende som med alla medel måste hållas nere, verkar det som. En regeringskris i Sverige skulle i dagsläget omöjligt benämnas kris. Det skulle ju nästan vara en lättnad. Men regeringskris??? Man måste väl först ha en regering…

Vad är väl hedersvåld mot en klapp på rumpan? Ingenting om man får tro den svenska debatten. Hör ni det män och kvinnor. Förresten vart ha präktiga Lotta tagit vägen. Har hon drabbats av den dära svåra magsjukan som har härjat på Södermalm bland skribenter och kulturnissar? Hörde även att Soran fick en hemsk variant av magsjukan… Jaha, Lotta har slutat… Vart är Sverige på väg när anställda på Public Service uppmanades att ljuga för allmänheten om att Lotta Bromé slutat? Dubbelmoralen och hyckleriet är skrattretande, upphöjt till SEX…

Apropå #metoo. Över 4 000 kvinnliga journalister i Sverige går ut i ett upprop: ”Vi har fått nog” Jorasatt. Det är dom som har ”blundat” under 20 års tid och möjliggjort vidare övergrepp. 18 damer går ut och anklagar ett gubbslem i finkulturens finkultur med anknytning till Svenska Akademien. Det verkar som om hela kultureliten är så full av skit att det skulle räcka till att få hela Stilla Havet att algblomma på en kvart, och ”ingen visste någonting för en månad sen”. Hörde även att sju getter i Afghanistan anslöt sej till #metoo. Skärpning Svensson…

…och nu över till vädret…

Den irländska snösmockan drabbar landet, ja det var det hela och irländsk var den åxå…

Och nu när det drar ihop sej mot vinter: All skit fryser men dom stora dynghögarna ryker det om…

Tommy Svensson, det är den 22 november 2017 och det är 54 år sedan John F Kennedy drabbades av akut blyförgiftning.

  • Comments(0)//tommybloggen.cicciwik.se/#post547