Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Livsfarlig ledning...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Sun, January 21, 2018 14:00:21

TJENARE FOLKET

Livsfarlig ledning…

Det råder brist på organ i Sverige, och en ny lagstiftning för att öka antalet organdonationer drar ut på tiden. Ja, jag tycker det verkar vara en stor brist på hjärnor här och var, men nu har regeringen beslutat att frågan ska utredas ännu en gång. Folk måste väl dö först innan man kan donera sina organ, undantaget är väl njuren, man kan ju klara sej med en, men en hjärna bör man i alla fall ha och som dessutom fungerar…

Vad har all negativ nyhetsrapportering för inverkan på oss? Mord, skottlossning, stenkastning, våldtäkter, explosioner, vårdkris, bilbränder, stölder, sjukdomar. Blir det till slut bara ett, ”Ja ja”. Men att ”normalisera” eländet gör oss mer likgiltiga. Ja dä driter väl ja i, jaha, en ny skottlossning igår (20/1) Malmö, orka bry sej… och knivmord i Helsingborg i går kväll… och förmodad granatattack mot en lägenhet i Biskopsgården nu på söndagsmorgonen… Ja ja…

Jimmie Åkesson sa här om dan, att han kunde tänka sej att sätta in militär i förorterna vid upplopp, efter ett moderatutlåtande från i höstas. Personligen tycker jag detta är förenat med en total galenskap. Hur skulle detta gå till? Drygt 50 ”no-go zoner” med flera tusen invånare som säkerligen har stridsvana från sina hemländer, mot svensk militär. ”Sovande” IS-celler som inte bryr sej om människoliv… Det räcker med att en enda kula träffar fel så är det skarpt läge direkt bland de olika grupperna.

Dom håller, till skillnad från svenskarna, ihop och accepterar inte att någon mördas i deras klan och speciellt inte av svensk militär. Och vad sänder det för signaler till dom andra som bor där? Kommer dom bli mer benägna att försöka bidra till svenska samhället? T.o.m. Löfven, en arbetargrabb från självaste Ådalen, kan tänka sej anamma detta. Nej lägg ner för fan.

Om man sätter in militär så måste man "löpa linan ut" eftersom det oundvikligen kommer en motreaktion från fienden. Den svenska militären har varken vilja, kunskap eller resurser för att hantera en konflikt av denna sort. Och skulle man skjuta mot, somalier, irakier, syrier o.s.v. blir det inte lite knepigt då, med tanke på ”alla människors lika värde, hets mot folkgrupp, mångfaldens väl”. o.s.v. och allt annat som den politiska korrektheten har tutat i oss. Ett krig, ett inbördeskrig i Sverige, för mej och miljoner svenskar är detta fullständigt otänkbart.

Som en invandrartjej sa: ”Varför tar Sverige in sådana som vi flytt ifrån?” Motsättningarna mellan olika folkslag och grupperingar, upphör inte när dom passerar gränsen till Sverige. Man är väldigt blåögd om man tror det.

Kanske anhörighetsutvisning vore en lösning. Anta att en ”17-åring” idkar skottlossning, knivskärning, granatkastning, etc. Han blir haffad. Visa ut honom tillsammans med bruschor, kosiner och föräldrar m.m. så kommer han att få straffet automatiskt av släkten. Har dom haft sitt svenska medborgarskap i, låt oss säja, max fem år ska det återkallas direkt. Det samma måste gälla vid så kallade ”hedersrelaterat” våld. Dalta inte. Sånt där hör inte hemma i Sverige.

Folkvandringen till Sverige från olika muslimska klaner verkar gå ut på att plundra det svenska välfärdssystemet på så mycket som det går. När man t.o.m. läser i tidningen Expressen: ”Invandrare importerar handikappade för att sedan bli "skötare" åt dom, på svenska skattebetalares bekostnad”. Och att sen, etniskt svenska medborgare protesterar mot detta är, tycker jag, en naturlig reaktion. Men ändå blir ”vi” ifrågasatta och kallade rasister…

Och sen läser man att ”150 000 före detta kommunalanställda får i dagarna en riktig pensionssmäll. 800 kronor mindre i pension per månad.
Och dom som är äldst drabbas värst”. Heja Sverige. Sila mygg och svälja kameler var det ja…

När familjen fick reda på att den 16-åriga dottern var kär i en jämnårig kille tvingades hon gifta sig med en 37-årig man från föräldrarnas hemland. - "Jag var oskuld och ville absolut inte ha sex med min nya man. I början gjorde jag motstånd och skrek, men släkten lade sig i och såg till att jag gick tillbaka in i hans sovrum”, berättade hon.

Ett typexempel i förbifarten "Ett hedersmord i Årsta där mannen skändade kvinnans ansikte. Han skar av näsan, läpparna och öronen." Har folket missat detta bestialiska mord i media när det inträffade, eller blev det bara en parantes i dagens Sverige? Vad säger feministerna och metoo-folket om detta?
En fråga från mej: Vad har Sverige för någon nytta av dessa människor?

Sen måste jag säja att, trots allt, så är det ju inte SD:s fel att det ser ut som det gör i Sverige idag. Vid alla partiledardebatter är det ju, alla mot Jimmie. Han och SD har ju aldrig suttit i en regering, det samma gäller väl även Vänsterpartiet. Resten av riksdagspartierna är väldigt, väldigt mycket ansvariga till att landet ser ut som det gör.

Går det inte att enas om att försöka få Sverige på rätt köl, slagsidan är rätt kraftig. Ge fan i revirpinket. Bort med skygglapparna. Eller är det meningen att Sverige ska ner i diket så långt som det går. Är vi försökskaniner i ett globalt experiment från Soros, NWO och Bilderbergarna?? Jag är rädd för det…

Tommy Svensson den 21 januari 2018.

  • Comments(2)//tommybloggen.cicciwik.se/#post564