Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Veckans härdsmälta.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Tue, May 15, 2018 16:00:33

TJENARE FOLKET

Veckans härdsmälta.

Växjö: Katolska kyrkan nekades klockringning, ”Kunde störa villaområde”. Muslimskt böneutrop gick däremot bra. Ja vi vill ju inte bli kallade islamofober…

”Äktenskap med barn är officiellt förbjudet men lagen kringgås av det faktum att en flicka, oavsett ålder, anses vuxen när hon gifter sig. En nioåring är alltså barn om hon är ogift, men vuxen om hon är gift.” Ja vi måste ju vara toleranta…

”Det finns inga prestationskrav, inga krav på särskilda betyg, utan det enda som gäller är att eleven ska vara där och försöka”, sa Miljöpartiets Maria Ferm om dom nyanländas skolgång i Sverige. Den 1 juni kommer 9 000 afghaner att omfattas av den så kallade gymnasieamnestin, bara dom studerar så får dom stanna. Minst två miljarder kr kostar kalaset enligt regeringen. Ja det är ju så kompetens skapas… ”Det finns inga prestationskrav, inga krav på särskilda betyg, utan det enda som gäller är att eleven ska vara där och försöka”... Är detta seriöst eller parodi???

Och så lite metoo… 90 procent av gängvåldtäkterna begås av utrikes födda, enligt både Expressen och Aftonbladet. Det är ju dessa individer som både Metoo-rörelsen, feminister och andra mångfaldare ömmar för, sen om Lasse Kronér skickade nåt smaskigt SMS till nån kvinna, ja då tog det hus i helvete. Sila mygg och svälja kameler var det ja…

Etnisk mångfald verkar betyda även mångfald av beteenden...

Jerzy Sarnecki tycker att det var värre på 1990-talet och våldtäkterna behöver inte alls bero på invandringen. Nä men då kan vi som överlevde 90-talet, lugnt luta oss tillbaka och plocka fram lite popcorn.

Lite feminism och mångkultur åxå. ”BOJKOTTA ISRAEL. Vi uppmanar Eurovision Song Contest (ESC) att bojkotta Israel. Vi vill att Israel utesluts från Eurovision på humanitära grunder. Vi kan inte fortsätta dansa samtidigt som övergreppen mot det palestinska folket fortsätter”, skrivs det av värnare om feminismen och mångkulturen.

Samtidigt som dom säkert skriver under på, ”Stoppa nazisterna. (Palestinierna kör ju med hakkorsflaggor mot Israel) Kvinnor vinner aldrig ESC. Acceptera andra kulturer. Acceptera andra religioner. Överviktiga kvinnor syns för lite, vi måste få se ut som vi vill. Mer feminism. Mer kvinnor. Mer tolerans”.

Resultatet blev att en överviktig feminist vinner ESC för Israel. Ja ja, låt som en höna (hen), sen så spelar det ingen roll om man inte kommer ihåg hur själva låten går…

Man ska inte ställa grupper mot varandra, säger Löfven, men lik förbannat gör han det. Jag hörde på radion, en kvinna, en svensk förtidspensionär. Hon lägger undan 100 kr varje månad till sin årliga undersökning hos tandläkaren. Surt för henne att stå i kassan och betala 1200 för en behandling hos en tandhygienist och se en nyanländ som inte kan ett ord svenska, betala 50 kr för samma behandling. Är inte det att ställa grupper mot varandra. Är det solidaritet, Löfven???

Men vi har ju Moderaternas valslogan ”Lika för alla”. Nu ska vi vara solidariska med varandra. Det kommer ju att innebära till exempel, att alla får tandvård för 50: - Ni var ju med och införde detta tillsammans med MP. ”Lika för alla”. Då blir det ju ingen skillnad om man har bott i landet i 65 år och blivit fattigpensionär efter att ha jobbat deltid i 40 år, eller om man kom till Sverige som 65-åring för fem månader sedan och fått permanent uppehållstillstånd. Eller vad menar Kristersson?? Och så klämmer han till med, ”Svenskar måste jobba till 75 års ålder”.

Kan dom hålla, exempelvis nyanlända pensionärer under vingarna som inte bidragit med en enda skattekrona till välfärden så stiger vreden hos folket särskilt när många svenska fattigpensionärer lever under EU:s normer. Solidariteten med nyanlända minskar och framför allt till politikerna som anammar detta.

Man har urholkat den svenske arbetaren helt. Han är endast värd något om han håller käft och betalar skatt. Men till slut har kanske även svensken fått nog. Nu jävlar räcker det. Vi kan inte vara världens samvete. Vi kan inte se på när man monterar ner välfärden, när hela samhället går på knäna, vårdpersonal gråter när dom kommer hem. Allt, produktionen, vården, polisen slimmas till max. Gummisnodden tänjs ut till bristningsgränsen.

– Vi hinner inte med att byta blöjor, patienter ligger i sin avföring. Vi hinner inte göra provtagningar, kontroller eller ge läkemedel enligt ordination. Vi kan inte bedriva en patientsäker vård, säger en undersköterska till SVT. Vård i världsklass, säger Socialminister Strandhäll.

Eller flytta jobben utomlands, någon annan gör jobbet istället, EU:s fria rörlighet och vad fan händer? Sedan 1755 har Sveriges sedlar tillverkats på Tumba bruk. Nu ska sedeltryckningen flyttas till Malta. Men va faan säger jag.” Målta tänn påjnts- Målta, di poa”. Jora och de nya mynten tillverkas i Nederländerna av Koninklijke Nederlandse Munt. ”Nederlaand tvällv påjnts.-Päj-ba dos poa”.

Intressant att tillägga, är att Malta är ett Euroland, som inte själva trycker sina egna sedlar.

Vi klarar inte ens av att fixa våra egna stålar… Personligen ser jag detta som ett riktigt nederlag för konungariket Sverige. Bara transporten av tryckta sedlar från Malta till Sverige låter som en stor risk. Och handlar flytten främst om "skattesmitning" så finns ju hur mycket ironi som helst i och med flytten till Malta. Men Falcon Funds, Allra och Solidar med flera bolag inom premiepensionssystemet som håller till på ön, gör ju att vi inte behöva bekymra oss…

Lita aldrig på vad politiker säger, titta på vad dom har gjort istället. Å andra sidan är det är inte bara politikernas fel. Det är även vårt som håller käften och inte protesterar när politikerna ger bort vårt land och våra pengar. Varför går vi inte ut och skriker högt om hur vi behandlas? Men det är ju alltid lättare att sitta vid ett tangentbord och skriva av sej, det vet ju du också dä, Tommy…

Tommy Svensson den 15 maj 2018.

  • Comments(1)//tommybloggen.cicciwik.se/#post592