Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Funderingar i värmen.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Thu, May 31, 2018 21:14:57

TJENARE FOLKET

Funderingar i värmen.

Ett svenskt pass var bevis på att du kom från ett lugnt land, med låg brottslighet och pålitliga människor. Det var nästan som en ”fribiljett” till många Europeiska länder när man var ute och tågluffade i ”ungdomens dagar”. Idag är ett svenskt pass inget annat än ett bevis på att du har permanent uppehållstillstånd i Sverige. Och det är väl bara i Sverige som man kan ha flera pass i olika namn. –Jodå jag tjopte et pas for tjogo papp, mannen…

Alla, verkligen alla, länder i världen såg upp till och beundrade Sveriges sjukvård/välfärd när jag växte upp. Hur hamnade vi här??? Brist på kompetens??? Byråkrati???

Annika Strandhäll (s) och Alice Bah Kuhnke (mp) anser att barn ska ha rätt till könsbyte för att ”Sverige borde vara ett land i framkant”. Detta är väl verkligen extremistvarning.

Två kurdiska shiamuslimer, boende i Västsverige, åkte på semester till Irak, det vill säga det land de uppgett sig ha flytt från. Semestern blev inte vad de tänkt sig. Hur kan man åka på "semester" till ett land man flytt ifrån? I en IS-video ses dom avrättas av IS-bödlar, en hämnd för att staden Kirkuk nu styrs av shia. SVT beskrev dem som "Svenskar från Västsverige som var på semester”. Fan kan inte Kal och Osborn hålla sej till Göteborg och sitta nere vid Paddanbåtarna och tjöta istället…

Roseanne Barr skrev på Twitter, att en tidigare rådgivare i Obama-administrationen var den politiska motsvarigheten till ”om muslimska brödraskapet och Apornas planet skulle ha fått barn tillsammans”. ABC, TV-bolaget bakom ”Roseanne”, meddelade på tisdagen att de lägger ner TV-serien, och att det inte blir en andra säsong. De kallade hennes inlägg för ”avskyvärda” och ”motbjudande”. Hade hon skrivit något liknande om Trump hade hon hyllats…

Efter flyktingkrisen går Sverige lysande, eller…

Tänk om Löfven har gett upp? Han inser att de närmaste åren kommer att bli ett helvete. Mer skjutningar, köerna i vården, anhöriginvandrarna med krav på att få åka till Sverige och kräva att landet ska försörja dom och halva släkten. o.s.v. Vem som än sitter i regeringsställning de närmaste åren så kommer dom verkligen att få jobba i uppförsbacke om dom ska få nån rätsida på landet. ”Låt SD ta smällen”, kanske han tänker... Han kanske t.o.m. vill att SD ska vinna valet. Nej regeringarna Reinfeldt och Löfven har verkligen skitit fullt i det blå skåpet, men vill på inga villkor städa ur det själva.

Löfvén till Åkesson: "Du bara pratar en massa men gör aldrig någonting" Men Löfven, det är ju du som är statsminister, har du glömt det?

Personligen tror jag att det parlamentariska läget efter valet i september blir ohållbart med revirpink mellan partier som får Sverige att likna Italien. Femtioelva regeringar på några år… Italien förbjuds att få den regering som en majoritet vill ha, eftersom den utgör ett hot mot EU. Jag är övertygad om att EU blandar sej i det svenska valet också. Under helgen kom runt 2 000 afrikaner till Italien via Tunisien då Libyen inte fungerar längre. Blev det inget bra i Libyen efter Obamas krig mot Gaddafi???

Först kom "Sverige har aldrig varit tryggare" sen kom foldern ”Om krisen eller kriget kommer”. Märkligt nog står det inget om hur handhjärtan ska hjälpa oss vid terrorattentat, eller hur vi möter ondskan med öppenhet. Lyssna inte på ”Fake-news”. Hur vet man vad som är det då?

Hur vet du vad som är rätt och fel da, Tommy. Ja jag litar väl inte på något längre. Om det är sant eller inte vet jag däremot inte, utan jag går mer på magkänsla, att så är det nog.

Sedan 1850 har USA drabbats av cirka 300 orkaner. Men nu har man konstaterat, de två senaste beror, enligt forskare, på klimatförändringar…

Tommy Svensson den trettiosiste maj 2018.  • Comments(2)//tommybloggen.cicciwik.se/#post595