Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Gökboet fortsätter...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Thu, September 27, 2018 15:06:43

TJENARE FOLKET

Gökboet fortsätter…

Andreas Norlén (M) blev talman med hjälp av röster från SD. Han säger: Islam går utmärkt att förena med västerländsk demokrati. (Dagens Samhälle, 10. 2016.) SD hjälpte även alliansen med att få bort Löfven. Socialdemokraterna hjälper alliansen med att hålla borta SD från allt inflytande.

Om det nu är så fantastiskt att leva mångkulturellt, varför undviker 99% av riksdagsledamöterna att bo i utanförskapsområden? Skaffa dom som förespråkar mångkultur en övernattslägenhet i Rinkeby, Botkyrka, Husby, Tensta o.s.v. och ge dom ett SL-kort till tunnelbanan så dom kommer i kontakt med verkligheten.

”Sedan valet har ca 1 500 uppehållstillstånd för asylsökande eller anhöriga beviljats. På 4 veckor har ett nytt Orsa tillkommit”, enligt SVT Nyheter. Positivt om det är dimensionerat med skolor, sjukvård, bostäder, arbeten och att inte skattebetalarna belastas.

Det sjuka är faktiskt inte att andra folk och kulturer känner samhörighet med de sina, det är väl ganska normalt att man drar sej till likasinnade. Det sjuka är att det i Sverige anses fult att känna samhörighet med nationen och med andra svenskar. Usch och fy… Det är inte sunt och framförallt är det rasistiskt. Tror någon att svenskar som bor permanent i Thailand räknas som thailändare? Thailand som inte gärna tar emot folk som inte kan försörja sej själv…

Feministiska läkarstudenter i Lund anklagar en professor för att sprida “hatpropaganda” genom att föreläsa om biologiska skillnader mellan kvinnor och män. Nä nu går faan på torra land. Sluta med genusskit och studera biologi istället. Och dom ska bli läkare... Vad forskningen säger verkar ju inte spela nån roll. Om det är politiskt korrekt att anse att det inte finns några biologiska skillnader, så måste ju alla som visar att forskning, som hävdar annorlunda, tystas... Vart fan är spyhinken…

Finnkampen 2028… Heja heja… Och nu på 3000 meter hinder har vi en svensk som egentligen är en afghansk man som vill vara en kvinna från Nigeria men som faktiskt är en kurdisk transvestit från Bangladesh. Heja heja…

”Som första fotbollsförening i Göteborg har BK Häcken certifierats i arbetet mot sexuella övergrepp mot barn och unga inom idrotten”, skriver GP. Bra tycker jag om det inte bara är ett spel för gallerierna. Förresten, vad säger feministerna om ”Häcken, kontra sexuella övergrepp”. Å andra sidan gillar väl HBTQ-arna en häck om den sitter på Gardellskan eller… En grodhäck för Q-arna kanske... Fan vet jag.

Brett Kavanaugh, han som Trump nominerar till högsta domstolen, hans påstådda sexuella övergrepp för 35 år sedan fick ett åttaminuters-inlägg i morgonens P1. Samtidigt så läser man små notiser om våldtäkter på svenska flickor/kvinnor dagligdags, som händer NU, i september 2018. Ja men det är ju vardagsnyheter det, det kan man ju inte slösa några åttaminuters-inlägg på.

Så länge våldtäktsoffren är svenska flickor och kvinnor, så går det bra, dom är förväntat, ”kanonmat” i det mångkulturella experimentet. Precis som svenska barn, vita flickor och pojkar, är offer för genustramset redan i förskoleåldern. För att inte tala om den vite svenske medelålders mannen, smygrasist tack vare utseendet…

”Pippi Långstrump kommer tillbaka, men som romsk tjej, och byter Villa Villekulla mot Rinkeby”, skriver P4 Väst. Berättelsen ”Pippi i Rinkeby” kommer både att ges ut som bok och som radioföljetong i Sveriges Radio play. Men va faaaan skriver undertecknad. Är det ingen hejd på dumheterna och idiotierna?

Undrar om Pippi måste dölja sina flätor under en hijab för att undvika att bli slagen och kallad för hora…

”Direkt efter valet blossar nu åter igen, konflikten upp mellan Vänsterpartiets riksdagsledamot Amineh Kakabaveh och partiledningen”, skriver Sveriges Radio på sin hemsida. Hon tar upp kampen och kämpar mot det så kallade ”hedersförtrycket” och den växande islamismen i förorterna. Helt emot vad Vänsterpartiet verkar tycka. Hon var långt ner på valsedlarna men fick tillräckligt med personröster för att ta sej in i riksdagen.

Vad fan har hänt med vänstern? Kvinnokamp var ju en slogan på 70-talet. Jösses flickor, och nu håller man tyst om kvinnoförtrycket. Stå på dej Amineh, du verkar vara den enda i partiet som har ballar, nu mer… Du har många som stöttar dej.

Dom som i dag är 35 år måste arbeta tills dom är 70, om pensionen ska bli runt 70-80 procent av lönen. Den officiella orsaken är att befolkningen blir äldre. Den inofficiella kanske är… Hörde Löfven i TV:n härom veckan säga "Alla är inte flyktingar, en del kommer för att få ett bättre ekonomiskt liv". Då uppstår frågan, varför måste vi betala för folk som kommer hit och som inte vill integreras, utan enbart för att leva på våra skattepengar och få bostäder och välfärd? Har inte vi tillräckligt med problem? Eller importerar du framtida väljare, Löfven, nu när den svenska arbetarklassen sviker dej…

”Bokstaveringsalfabet som används av svenska myndigheter i dag är ojämställt och bör bytas ut. I bokstaveringsalfabetet, som används av exempelvis Försvarsmakten och Polisen, ingår bara traditionellt svenska mansnamn som Adam, Bertil och Sigurd. Så har det varit sedan 1891 men det är hög tid att ändra på det”, föreslår Fredrika Bremer-förbundet och Rättviseförmedlingen i en debattartikel i Dagens Nyheter.

Ja men för fan, byt ut allt, GÖTEborg, HERRljunga, ESKILstuna, SchyMAN, DomHERRE. Byt ut ordet Björn, som ju är ett mansnamn, en Sten lika så, en Stig, ett Bo. Fan det finns mycket att jobba på för genusforskarna. Bror, Dag, Fred, Knut… Dä ä lika bra å Börje direkt… Fan vad trött jag blir.

Gökboet fortsätter...

Tommy Svensson den 26 september 2018. För 46 år sedan stod några fabriksgrindar i vägen…  • Comments(2)//tommybloggen.cicciwik.se/#post609