Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Makten och Ärligheten.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Mon, October 01, 2018 19:13:00

TJENARE FOLKET

Makten och Ärligheten.

”Talmannens arbete har bara börjat. Alliansen bör ges möjlighet att pröva sitt stöd i riksdagen. Om man av någon anledning väljer att avstå från makten ännu en gång skickar man signalen till väljarna att det inte spelar någon roll hur de lägger sin röst - en socialdemokratisk statsminister får man ändå på köpet. Det är en signal som kommer ljuda långt in i nästa valrörelse och enbart gynna - just precis, SD” skriver Alice Teodorescu i en ledare i GP. Alice Teodorescu som balanserar på kanten vad det gäller yttrandefrihet enligt somliga.

Börjar på allvar tro att Björklund och Kristersson mest funderar på hur de ska slippa ta makten i ett Sverige med en allt mörkare framtid. Men dom vill inte att det ska bli nyval, det skulle bara gynna SD. SD står ju vid sidan om och tittar på hur alliansen och dom rödgröna yrar i hönsgården och ibland är dom i sandlådan.

Tanken har slagit mig några gånger. Dom vet mycket väl vilka stora problem som Sverige har och vill inte ta ansvaret och senare bli anklagade för allt skit. Dom vet precis hur illa ställt det är och kanske inte vill ta tag i det. Då är det enklare att spela den här teatern.

Denna mandatperiod, tror jag, kommer att radera ut dom småpartier som är med och styr. Men nu kommer dom inte undan. I fyra år har SD gång på gång, gett alliansen möjligheten att få bort Löfven, men den har dom inte tagit. Man kan undra vilka som verkligen vill regera. Även Åkesson. Skulle han verkligen vilja hamna över 50% och ta över makten som statsminister?

Men jag menar, man struntar fullständigt i väljarna där över 1,1 miljon röstade på SD. Nej dom vill man inte samarbeta med, dom är ju rasister och idioter. Men vart kommer dessa väljare ifrån, jo dom flesta har ju varit Socialdemokrater en gång i tiden. Å andra sidan så vill ju SD se en vridning mot ”Det gamla Folkhemmet”. Det var då som sossarna hade makten och styrde. Och det var då som sossarna var nazister enligt SD, i en film som finns på nätet…

Veckans rubriker: Mord på kvinna i Kista. Mord på kvinna i Stockholm. Mord i Sigtuna. 25-åring misstänkt för mordförsök. Mordförsök i Vällingby – två gripna. Mord på kvinna i Bromölla. Sen har vi ju, bostadskris, sjukvårdskris, fattigpensionärer, timtals väntan i telefonkö till polisen, mer kriminella, skottlossningar, bilar som brinner o.s.v. Det verkar som om ingen vill ta tag i detta.

Jag tror det är många politiker som har blivit valda men som gör allt för att slippa styra Sverige. Att hellre sitta i opposition i riksdagen och småfisa och sen kvittera ut en riksdagspension, det är inte kattskit det.

Både Ygemannen och Anna Johansson, som fick gå p.g.a. den största säkerhetsläckan på årtionden, kommer att få nya topposter. Men va i… Som sagt arbetarrörelsen tar hand om de sina. Och den så kallade Alliansen accepterar i det tysta. Jag får fan i mej hämta spyhinken igen…

Makten har redan Bilderbergarna och eliten, våra politiker är bara marionettdockor och sprattlar för dom som verkligen styr... Annie är insyltad i diverse Illuminati-liknande sällskap som hon lovat en hel del, säkerligen mot betalning? Vem vet, money talks, always .

Jag tror fortfarande att Annie Lööf blir Sveriges nästa statsminister men jag hoppas att jag har fel…

Jora, jag kan vara emot nazism, vänsterextremism och islam, och det samtidigt…

Kuriosa: Idag är det exakt 100 år sedan Sveriges hittills svåraste järnvägsolycka inträffade. Banvallen vid Getå utanför Norrköping hade underminerats. Ett tåg störtade ner på den intilliggande landsvägen och vagnar fattade eld p.g.a. eldstaden i ångloket. Minst 42 personer omkom. Ångloket reparerades och levde vidare tills 1963. Idag återfinns det på Järnvägsmuseet i Gävle.

Tommy Svensson den 1 oktober 2018.  • Comments(0)//tommybloggen.cicciwik.se/#post610