Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Veckans, men va faan...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Wed, October 17, 2018 15:52:14

TJENARE FOLKET

Veckans, men va faan...

Påven höll tal till pressen: Djävulen är skyldig till kyrkans pedofilskandaler. Djävulen är högst levande och jobbar övertid för att försvaga den katolska kyrkan, säger Hans Helighet, enligt nyhetsbyrån Reuter.

Ja va fan säger man. Skulle jag få för mig att slå ihjäl någon i framtiden så kan man ju alltid skylla på Lille Skutt eller Svarte Petter eller Alfons låtsaskompis Mollgan eller någon annan fiktiv figur. Giv mig styrka!!!

Alltså… Ja hur ska jag börja… Mördare och våldtäktsmän får stanna, men inte Denis en liten oskyldig 6-årig pojke vars mamma troligen har blivit mördad. Denis har sina morföräldrar i Sverige som kan ta hand om honom för hans pappa vill inte veta av pojken. Denis ska utvisas till Ukraina till ett barnhem. Hur gammal ska man vara innan t.ex. Rädda Barnen engagerar sej?? Tjugo plus???

Men det är ju klart han ska utvisas, han har ju inte fuskat med åldern eller våldtagit eller varit i Syrien och krigat för IS. Hade han gjort det hade han ju fått stanna. VART FAAAN FINNS LOGIKEN!!!!!!! Och det är fortfarande Socialdemokraterna och Miljöpartiet som har ansvar för Migrationsverket. Fan, måste ta nåt lugnande och börja med nåt blodtrycksänkande…

Nu har jag läst att Migrationsverket upphävt utvisningsbeslutet. Det var väl för väl... men att bara komma på tanken, och om inte media och folket hade reagerat.... Ja fy fan...

Kvinnor som vill försvara sig mot våldtäktsmän och har pepparspray i handväskan åker dit för vapenbrott. Medans grovt kriminella traskar runt med AK-47or och slipper åtal. Tralala… Mitt råd till kvinnorna, ha handgranater i väskan i stället, dom är fortfarande straffbefriade, ni kan ha dom till 11 januari nästa år, utan påföljd.

”Internationella stöldligor som ger sig på äldre personer i matbutiker så som Coop, ICA och Willys är vanligt förekommande”. Enligt polisen följer man mellan 30 och 40 ligor, som livnär sig på grova bedrägerier. Det känns tryggt att polisen följer dom istället för att gripa dom…

”Riksbyggen, Lunds kommun och Veidekke bygger sammanlagt 32 nya lägenheter i Genarp. Lägenheterna är öronmärkta för nyanlända och väntas vara klara i tre etapper under våren och sommaren 2019”, skriver Skånska Dagbladet. Ibland kan man tro att politiker och myndigheters huvuduppgift är att medvetet skapa främlingsfientlighet.

Och farsen med regeringsbildandet. För att få bort Löfven tog Alliansen hjälp av SD. För att få en ny talman tog Alliansen hjälp av SD, då gick det bra och nu sitter dom och säger att ”vi samarbetar inte med SD”. Nu är det Löfvens tur att ”sondera terrängen”. Hittar han några polare att leka med? Nej läget är låst så länge revirpinket pågår. Men troligen gör han sej väl ingen brådska så länge han sitter kvar på tronen. Men ändå får vi nog en regering som stämplar ut vissa som icke önskvärda, jag skräms lite över hur vår demokrati hanteras.

SD finns trots allt i Sveriges riksdag. Dom fick över en miljon röster. Partiet kan inte trollas bort. Dom måste hanteras förr eller senare. Som det är nu sitter dom på läktaren och skrattar åt hönsgården. Det minst onda är kanske att gradvis integrera dom i det svenska partisystemet och tvinga dom att ta ansvar och kompromissa.

För jag menar, dom har suttit i riksdagen sen 2010 och röstat, än med det ena blocket, än med det andra, då passade det. Ett nyval nu tror jag, skulle radera ut Miljöpartiet och Liberalerna och stärka SD, och det vet alla om.

Jag såg härom dan på SVT Värmland, om bönder som drog sej i ekonomiskt efter torkan i somras. Hade denna torka drabbat t.ex. Moçambique hade Biståndsministern slagit till direkt. ”Vi måste hjälpa bönderna i Moçambique, på grund av den svåra torkan. Det har inte regnat på två månader”. Varför i helvete går det inte att hjälpa dom svenska bönderna på samma sätt med biståndspengar, när det krisar. Den ersättning dom får idag efter sommartorkan är ju snudd på parodi.

Jag tror fortfarande att Annie Lööf blir nästa Statsminister. Jag är rädd för det. Det finns mörka krafter bakom som vill hjälpa henne… Men dom har även trots allt lite koll på Löfven. Han kan agera som en marionettdocka, det har vi sett. Och Kristersson, bakom hans mask döljer sej både Reinfeldt och Bildt…

Tommy Svensson den 17 oktober 2018.  • Comments(2)//tommybloggen.cicciwik.se/#post619