Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Jag bara undrar...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Wed, November 14, 2018 00:02:30

TJENARE FOLKET

Jag bara undrar...

Om nu samtliga partier i morgon röstar mot Kristersson utom KD och M, då har ju Liberalerna, Centern, Vänstern, Miljöpartiet och Löfven röstat ”Nej” till Ulf Kristersson med stöd av SD?

Om SD röstar ”Ja”, då måste ju alla de övriga partierna rösta ”Nej”, annars har dom ju gjort sig beroende av SD. Det svider nog hos Kristersson att M röstar lika som SD.

Men nu ska enligt Media, SD rösta för M och KD utan att SD får nåt inflytande enligt Kristersson. En taktisk fint av Åkesson eller riskerar han sina trogna väljare ”Detta gick vi inte till val på, du lovade oss att vi måste ha inflytande om vi ska rösta på Moderaterna och KD”. Taktiska finten består i att han knäcker Alliansen helt. Lööf och Björklund i kör -”Vad var det vi sa!!!”. Men i och med att M, KD och SD inte kan få majoritet så fortsätter hönsgården.

Jag är så glad att jag inte röstade på något av dessa partier som finns i riksdagen. Enligt dom prognoser som visades strax innan valet så förstod man att ingen förändring av Sverige finns i sikte och att en ny Decemberöverenskommelse kommer att regera Sverige dom närmaste fyra åren…

Tommy Svensson den 13 november 2018. Vila i frid, du svenska demokrati…  • Comments(0)//tommybloggen.cicciwik.se/#post626