Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Ja, vad säger man...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Fri, November 16, 2018 11:45:41

TJENARE FOLKET

Ja, vad säger man…

Jag har jobbat treskift i drygt 42 år inom pappersindustrin och dessa s.k. akademiker inom Jämställdhetsmyndigheten som skall jobba med jämställdhet är mer eller mindre utbrända efter sju månader. Det känns som väl investerade 100 miljoner per år.

Fan vi är bäst igen. Sverige är det enda landet i Norden som får en förhöjd terrorvarning av brittiska UD.

Sveriges Radio.se meddelar att Radio och TV-avgiften slopas nästa år . ”Slopas???” Nu ska vi betala via skattsedeln. Så då måste vi betala oavsett om vi har TV eller inte. Varför inte köra detsamma med bilskatten, tobaksskatten, alkoholskatten då, spelar väl ingen roll om man har en bil eller är nykterist…

TV-avgiften som även de döda måste betala för. Om en person avlider i januari, då måste dödsboet betala avgiften under hela året, enligt GP. Får man ta TV:n med sej in i himlen…

”De är falska sjuksköterskor – som fått äkta intyg och legitimationer. Uppdrag granskning kan avslöja ett bedrägeri som borde vara omöjligt, mitt i den svenska sjukvården”. Vem vill möta en rumänsk hönsfarmare eller lastbilschaufför som ”sjuksköterska” med ansvar för ditt liv och hälsa? Skandal, att socialstyrelsen är så blåögda och går på vad som helst…

”Brist på vårdplatser, dödsfall och hotad patientsäkerhet. Larmen inför kommande nedskärningar på Sahlgrenska har varit många – men enligt regionordföranden är besparingarna helt nödvändiga. – Jag tror att man kan omprioritera mer än vad man har gjort hittills”, säger Ann-Sofi Lodin.

Ja vad säger man. Sverige går bra nu.

Men detta är Sverige. Här rättar ändå varenda jävel in sig i varje led som makten sätter upp.

Undrar hur det går med talmansrundorna då. Går det bra eller går det som vanligt? Mera fikabröd. Man kanske ska köpa aktier i bagerinäringen… Annie sonderar en vecka och tar troligen en vecka till på sej.

Ska Annie Lööf lyckas utföra stordåd på en vecka och tråckla ihop en handlingsduglig regering eller inte? Många tvivlar och jag tillhör dem. Men fan vet, det som kan hända är det jag sa redan före valet – Lööf fixar en miniregering med C, L och MP. 31 plus 20 plus 16 mandat= 67 mandat. SD har 62 mandat och är dom enda som röstar emot. Vänstern röstar ju inte som SD. Detta kan tolereras av såväl Moderaterna som Sossarna, eftersom ingen av dem är med i regeringsbildningen. Löfven vill ju inte vara nåt stödparti åt Centern.

Jag tror att det bästa för Sossarna är att sitta i opposition och tänka över sitt sämsta valresultat sedan älva brann… Bilderbergarna Bildt och Reinfeldt säger till Kristersson att lägga ner sina röster. Misslyckas Lööf rycker ett nyval närmare. Dom enda som tjänar på det är troligen bara SD. Miljöpartiet och Liberalerna hänger på gärsgårn. Nej nyval, det vill inte de andra sju partierna.

Jag tror faktiskt detta kan bli verklighet, Centern, Liberalerna och Miljöpartiet i en riktig Minoritetsregering, resten av partierna utom SD lägger ner sina röster. En form av Decemberöverenskommelse för att slippa nyval. Och att äntligen få till nån form av regering efter två och en halv månad. Kristersson och Löfven har ju sonderat tidigare utan framgång. Och Sverige som ska skriva under FN:s migrationspakt den 10 december, jag menar, alla dessa tre partier vill ju öka på migrationen. Bilderbergarna gnuggar händerna.

Jag säger som Ramses II sa - Bevare mej väl… (så blev han balsamerad)

Men man behöver inte ens vara konspiratoriskt lagd för att förstå att någonting håller på att hända. Skriver konspiratoriske…

…Tommy Svensson den 16 november 2018. Men jag hoppas att jag har fel…  • Comments(0)//tommybloggen.cicciwik.se/#post627