Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Skithuset som exploderar...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Thu, December 06, 2018 20:54:59

TJENARE FOLKET

Skithuset som exploderar…

I söndags demonstrerade cirka 1 000 personer på Mynttorget i Stockholm mot undertecknandet av FN:s migrationsavtal som Sverige ska skriva under i Marrakech i Marocko den 10 december. På lördan och söndan 8-9 december ska demonstrationerna återupptas. Man hoppas dubbla antalet. Personligen stöder jag demonstrationen fullt ut. Ja men fan Tommy, det är ju bara högerextremister som demonstrerar mot det där migrationsavtalet, det trodde jag inte om dej…

Vad är det som är så skrämmande med detta migrationsavtal då? "Vi får en skyldighet att respektera, skydda och uppfylla alla migranters mänskliga rättigheter”. Sverige blir skyldigt att till exempel erbjuda välfärd åt alla som kommer hit, även ”bidragsturister” som Göran Persson myntade för femton år sen. Det innebär, att behandla migranter anständigt, oavsett migrationsstatus och ge dom bostäder, rätt till sjukvård och låta deras barn gå i skolan m.m.

Islamisterna måste skratta sej lyckliga, man är inte bara välkommen till Sverige utan man får även gratis uppehälle och bidrag till organisationer som vill störta demokratin i landet, möjligheter som Annie Lööf nu vill utöka med hjälp av globalisterna. Man trodde ju hela tiden att det "hoppade grodor" ur munnen på henne. Nu inser man att det verkligen är strategi. 30 miljoner till, skulle få plats i vårt land, sa hon. Jora, regeringen Reinfeldt var visst med och formulerade detta avtal.

Och t.o.m. tidningen Expressen skriver: ”Vänta med att ta ställning till FN:s migrationsramverk. Det finns absolut skäl att diskutera resolutionen. Särskilt i Sverige där politikerna har skött migrationspolitiken så uselt, och helt utan konsekvensanalys, att de om och om igen har tvingats till avbön: Vi var naiva”. Jo men, Expressen har också blivit högerextrema…

Och själv da Tommy? Ja, personligen så har jag väl använt valsedeln vart tredje och på senare tid, vart fjärde år. Men med ett politikerförakt utan dess like så kommer jag nog inte att lägga min röst på något parti längre. När politiker överger vad de gick till val på, och gör det enbart för maktens skull då tycker jag det är väldigt illa.

Vad fan Svensson har du gett upp, väntar du på att skithuset ska explodera? Extraval da?? Jag skiter i vilket som. Det spelar ingen som helst roll. Förresten blir det inget extraval. Om talman Norlén proklamerar nyval så bildas en ny Decemberöverenskommelse på mindre än en vecka. Med kniven på strupen så... Den 27:de är det fyra år sedan den förra blev till…

Män med smink och kjol beskriver vad en man är, manhaftiga kvinnor beskriver vad en kvinna är, afrikaner beskriver vad den svenska själen är, asylsökande förklarar för oss hur våra lagar ska fungera, skattesmitande politiker förklarar orättvisorna. Ibland är kön det allra viktigaste. Samtidigt som biologiskt kön ska raderas ut på alla möjliga sätt. Hjälp mig att förstå logiken. Kan inte alla dessa fjantskaft bara knipa käft. Byt ut ”Hesa Fredrik” till Raspiga Sivan eller nåt… Hur hamnade vi här. Nej jag är så trött på allt.

En fråga som ofta poppar upp i mitt huvud. Varför är det så många muslimer som flyttar till kristna länder? Hur många kristna flyttar till muslimska länder. I lilla Sverige, högt uppe i Norden, så diskuterar vi klankultur, hederskultur, sharialagar, könsstympning, barnäktenskap, IS-terrorister, slöjans vara eller icke vara, böneutrop från moskéer m.m. Vad fan hände?

Nej, vi lever på gamla meriter. Staten fixar allt, vi ska lita på regeringen, det är vi som röstat fram dom, det är dom som ska bestämma. Vi ska betala skatt och hålla käft sen ska vi dövas med, På Spåret, Så mycket bättre, Vår tid är nu, Idol och fundera på om Gävle-bocken klarar sej fram till jul o.s.v. Vi orkar säkert några meter till.

Ja, men för fan Svensson, på med gula västen, visa att nu jävlar får det vara bra, nu räcker det med skottlossningar, våldtäkter, vårdkris, poliskris, bostadskris, regeringskris, och där Sverige har fått barnsoldater som tjänstgör i de kriminella gängen där 12-åringar agerar knarkkurirer och 16-åringar utför beställningsmord.

Ut och agera för helvete istället för att sitta på nätet och klaga. Ger du bort det land som dina förfäder och miljoner andra byggt upp och även dom som nu sitter på äldreboenden och dör av undermålig kost och dålig tillsyn, och har en pension som ligger under existensminimum och en stressad personal som går på knäna. Fan du är ju själv snart där, Tommy…

Jag menar, vad bryr sej makthavarna om att 2-3 000 demonstrerar till helgen. Därför tycker jag att som avslutning på demonstrationen till söndan, ska det tågas mot riksdagshuset och att det ska läggas ner en krans för Demokratin och Yttrandefriheten, som riskerar att kvävas betydligt, inte om, utan när FN-avtalet går igenom.

Men det är ju att ge upp det, ja man är väl som gemene man (får man (oj) säga så i det feministiska Sverige) Knyter näven i fickan, skriver lite blogg och tycker att ”Ja det är för jävligt”. Vattnet i grytan är snart uppe i fyrtiotvå grader då den svenska grodan ska kokas…

Ja men Svensson, du målar fan på väggen. Jag tror inte det. Jag är rädd att ”1984” har kommit ikapp oss.

"Den totalitära staten kan överrumpla oss inifrån, på smygvägar som vi inte tänker på, ett steg i sänder". (Vilhelm Moberg)

Tommy Svensson, det är den 6 december 2018.  • Comments(4)//tommybloggen.cicciwik.se/#post630