Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Man anar ugglor i mossen.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Thu, October 19, 2017 12:45:25

TJENARE FOLKET

Man anar ugglor i mossen.

Nä dra på trissor. Tira grabbar och tjejer och henare och queerare och morötter och grodyngel och grytlock och allt annat som genusarna identifierar sej med. Vad skådar ens norra? Man börjar ana ugglor i den berömda mossen. Jora nu är det kokta fläsket stekt. Man börjar misstänka att här ligger en hund begraven, kanske en hel kennel. Här får man nog se på andra bullar, nu när det börjar brinna i knutarna.

Minsann, nu osar det katt, man börjar fatta galoppen, jo men nu ska dom greppa halmstrået så här i grevens tid. Det gäller ju att smida medans järnet är varmt. Jag tror dom ska fiska i riktigt grumliga vatten. Nä vad är det som är i faggorna, Svensson, tala ur skägget, håll oss inte på halster längre. Jo så här är det (tror jag).

Invandringen, tror jag blir en av de mest infekterade frågorna i valrörelsen. Påverkar direkt och indirekt, drygt en miljon människor i Sverige. Moderaterna går ut med en SD-liknande hållning om invandringen, knappt ett år innan valet. Varför det? Jo antingen har verkligheten hunnit i kapp dem eller också ligger det en strategi i det hela. Dom vill med detta locka tillbaka väljare från SD och det tycks dom ha lyckats med för tillfället. Nu är det ju ett så kallat rumsrent parti som säger sig strama åt invandringen, då blir allt plötsligt någorlunda okej...

Men detta kommer inte att ske efter valet om dom skulle komma till makten, tror jag. I kulisserna, bakom den nye moderatledaren, finns de båda Bilderbergarna och NWO:arna (Globalisterna), Bildt och Reinfeldt. Dom kommer att se till att de slutna hjärtan som dom kör med fram till valet kommer att öppnas igen.

Jag tror att hälften av dom som är SD:are i opinionsundersökningarna inte sympatiserar helt med SD utan dom vill bara göra en markering mot invandringspolitiken som förs i detta land. Det är dom som moderaterna nu försöker få över med sin hårdare ton mot invandringen. Frågan är vad Åkesson nu ska hitta på när deras migrationspolitik i stora delar anammas av övriga partier. Ja förutom C, Mp och V då, som fortfarande vill ha öppna gränser.

”Sveriges behov av välfärd ökar snabbare än våra intäkter” säger finansminister Magdalena Andersson. Då flaggar hon för höjd pensionsålder. Arbetsbina måste jobba mer och längre, helst också stupa på sin post så man slipper ligga samhället till last. Ja ja. Det var ju invandrarna som skulle rädda pensionerna. Eller var det bara en lögn?

”Nu har vi moderater börjat kopiera SD:s invandringspolitik men det har inget med SD att göra”. Jimmie Åkesson sa i måndagens Aktuellt – ”Det Moderaterna säger nu är att vi i SD hade rätt hela tiden. Sen får väljarna bestämma om de vill rösta på de som hade rätt hela tiden eller på de som hade helt fel, ställde till en massa problem för landet och nu under galgen erkänner att de gjorde fel”.

Här kan jag faktiskt hålla med Åkesson, nu när Moderaterna vill sätta in militär i förortena. Dom vill med detta försöka ställa tllrätta Reinfeldtens öppna hjärtans politik. Vad händer om IS-celler i förorterna ger igen om det skulle bli skarpt läge?? En mycket farlig väg att gå tycker jag.

Personligen tror jag inte heller SD mäktar med att hindra folk från att komma till Sverige som så kallade flyktingar. Dom kommer att bli överkörda av dom andra partierna om dom nu får ett större inflytande efter nästa val, vilket inte jag tror att dom får. Även islamister kommer att komma in i landet utan problem så länge som dom stora makthavarna, dom i kulisserna vill det. Dom har lindat Sverige runt sitt lillfinger.

Som sagt när SD, hösten 2015, ville införa gränskontroller för den stora flyktingströmmen som kom då, vilka rasister dom va. Och nu när rasisterna i Miljöpartiet har varit med och infört gränskontroller då tar man ansvar… Hycklare i den högre divisionen. Hycklaren Kjell Bergqvist som har ”flytt” till Thailand, landet som inte vill ta emot en enda flykting om dom inte kan försörja sej själva. Ja ja… Hyckleriet som finns är en riktig blodtryckshöjare så därför är det lika bra att skratta åt farsen.

Som Löfven sa i samma veva, ”Mitt Europa bygger inga murar”. För nån vecka sedan twittrade Socialdemokraterna om ”Vi har lagt om flyktingpolitiken som blev ohållbar under de borgerliga åren”. 2015, när den stora flyktingströmmen kom var det väl Löfven som hade makten eller vill han skylla på Decemberöverenskommelsen… Hyckel eller järnkoll eller…

Även Löfven försöker få tillbaka forna Socialdemokrater som gått till SD. Men om han säjer att Sverigedemokrater är rasister, varför vill han då ha rasister i sitt parti, jag bara undrar… ”Vi meddelade EU-kommissionen att vi avser att besluta om fortsatta gränskontroller, p.g.a. rådande säkerhetsläge”, berättade inrikesminister Morgan Johansson härom dan.

Det är bedrövligt att ett land inte kan bestämma över sina egna gränser utan att först meddela och få lov av storebror (EU). Men varför det undrar jag. Är inte säkerhetsläget bra? Trodde det var bevisat att våldet inte ökat. Och islam är väl inte farligt… ”Säpo bedömer att det i dag finns tusentals våldsbejakande islamistiska extremister i Sverige. Ökningen de senaste åren har varit explosionsartad. – Vi har aldrig sett något liknande i den omfattningen förut”, säger Säpo-chefen Anders Thornberg i en TT-intervju.

Det är just dessa tusental som jag är uppriktigt bekymrad och orolig för, vad som kan tänkas vara i görningen. IS är kanske besegrade i Raqqa, men i Sverige har de en chans att andas ut och göra come back. Här ska dom ju få både bostad och bidrag. Vad gör dom här? En fristad eller. När får dom ordern? Dom besitter ju också en ”spetskompetens” som vi inte har sett maken till i det här landet. Men Tommy, nu målar du fan på väggen… Jag är inte så säker på det. Vanliga Svenssons är ju otrogna enligt deras lära.

Ingen blir direkt förvånad längre när nån spränger en bomb vid ett polishus. Det är där vi är. Men vi har ju fått vårt drömsamhälle, eller hur? Det trista mellanmjölkslandet är borta och blivit ersatt av lite mer spänning och sprängning i vardagen. Men lite handhjärtan, så blir allt bra igen… Men va fan, skottlossning och smällare, lite pojkstreck bara, lite hyss, det körde ju Anderssonskans Kalle med när han brände av några smällare när grannkärringarna satt på dass, och Emil då, med sin bysse…

Nej, jag är så trött på allt vad politikerna häver ur sej, jag saknar helt förtroende för, i princip, alla. Förtroendet för utvecklingen i Sverige brantare än Fritt Fall. Man läser om cancerdrabbade Kornelia, 11 år, som inte fick någon plats på sjukhuset. När det inte finns rum eller omtanke till barn med cancer är vi riktigt illa ute. Man kanske ska säga upp sitt Svenska medborgarskap, men ändå bo kvar. Gäller att välja rätt kommun bara. Sedan är det slut på alla måsten. Men då kan du ju inte rösta i riksdagsvalet, Svensson. Spela roll da…

Nej packa ihop regeringen i en låda. Eller varför inte hela riksdagen, klistra igen, sätt på ett par kilo med frimärken och ta en leverantör som det går att lita på. Postnord?? Nja, jag är skeptisk… Ragnsells da, dom går det att lita på, jo men risken är väl att dom kommer igen, recycling du vet… Vad ska det stå för adress da. Ja varför inte Buttericks eller, Retur Hobbex…

Får väl avsluta med en liten fundering från Oskar 4 år som också anar ugglor i mossen efter att hört talas om självmordsbombare, samtidigt som han får ett stolpiller av sin mamma. Det är obehaglig och han frågar. – När ska vi ta ut den? – Den ska vara där tills den har smält. Oskar blir livrädd. – När smäller det då?

Tommy Svensson den 19 oktober 2017.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.