Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Tystnad, tagning. Tagning, tystnad...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Tue, November 14, 2017 12:28:55

TJENARE FOLKET

Tystnad, tagning. Tagning, tystnad…

Hela denna "#Metoo- grejen” med sexuella övergrepp känns lite konstig tycker jag. Här går en stor mängd kvinnor ut och anklagar icke namngivna manspersoner för något sexuellt, allt från våldtäkt till tafsande. Några bevis krävs inte, inte heller krävs det några konkreta namnuppgifter, ingen polisanmälan, strängt taget krävs ingenting. Detta hakar tidningar och massmedia på och låter drevet gå. En stor del av den manliga kåren är antagligen helt oskyldiga. Nu är även dessa misstänkta.

Att komma med anklagelser på detta sätt kostar naturligtvis ingenting, att försvara sig då egentligen ingen har anklagat någon går inte. Att stämma någon för förtal som inte pekat ut någon går heller inte.

Samtidigt som dessa kvinnor slänger sexanklagelser omkring sig utan att anklagelserna har någon substans, så våldtas många kvinnor med "annan" bakgrund. Dessa kvinnor har konkreta bevis, berättelser, namn, men dessa anmälningar läggs på hög hos polisen, därför att ingen har tid att utreda brottet. Ingen skriver om dessa våldtagna kvinnors berättelser. Massmedia är ointresserad, men dessa tjejer, kvinnor är väl inte så viktiga då de inte tillhör nån kulturelit. Scenskräck trodde man stod för något helt annat.

Mediebranschen och övergrepp, hand i hand som alltid. Det lustiga är att flera av dessa män som nu verkar vara utlämnade, programledaren,"komikern", skribenterna, m.m. ger sken av att vara bra människor, dom skänker pengar till välgörenhet, nämner stolt att dom motarbetar allt som har med förtryck att göra. Det verkar som om det är väldigt enkelt att säga att man är en bra person - dock lite svårare att faktiskt vara en.

Är inte det vitsen med ”metoo-grejen”. Att påtala att den vite mannen är ett svin. Då kommer ju våldtäkter med ”förortsgrabbar” inblandade, i skymundan. Tänk om det startades en kampanj ”# invandraren tafsade” där kvinnor skriker om somaliern eller turken på jobbet som tafsade. Då skulle det bli en diskussion om rasism och att man inte kan hålla på att sprida fördomar så där.

Hela kultureliten verkar stinka. Lägg därtill alla unga damer som räknar med att gå sängvägen till roller. Det finns säkert såna också, inte undra på att gubbslemmet tar för sej och tror sig stå över allt och alla och sedan ge sken av att vara en ”hyvens medspelare som tar hand om mej”.

Jag tycker att det är märkligt att media stödjer detta drev utan bevis eller namn. Om nu kvinnorna beklagar sig, ska de fanimej namnge förövarna. Varför skydda dem? Som det är nu kan varje kvinna skrika ”metoo” högt för att få lite medial uppmärksamhet.

Gubbslem verkar det finnas gott om,"stora genier och mästare inom film och teater". Men om kvinnliga skådespelare accepterat dessa villkor och låtit slemmen hållas för att skydda sina karriärmöjligheter så anser jag att man har godkänt villkoren. Annars skulle man ha protesterat tidigare. Jag tycker att det är rätt märkligt att man ändrar bedömning långt efteråt och så att säga dömer retroaktivt efter nya lagar och regler och #metoo. Har inte vuxna människor, även kvinnor, ett eget ansvar att säga stopp vid en godtycklig tidpunkt? - Nu jävlar får det vara bra!!! Alla kan inte vara offer.

Gäller det barn är det något helt annat, där kan man inte utgå ifrån att de förstår vad som händer och kan stoppa det. Men vuxna människor? Är allt det här en slags omyndigförklaring av kvinnliga skådespelare från förr? Detta verkar ha pågått länge, eller var det mer accepterat förr innan feminismen och kvinnorörelsen tog fart… ”Rivjärnen” Hjördis Pettersson, Dagmar Ebbesen och Julia Caesar kanske också gick sängvägen när det begav sej…

Efter teateruppropet – nu berättar operakvinnorna. 653 kvinnliga sångare ”sjunger ut” om upprop mot sexism.

En stämningsansökan för våldtäkten i Botkyrka, 20 ”män” mot en kvinna har lämnats in. Det måste vara en av de råare som någonsin har begåtts i Sverige. Man efter man, våldtar ”o.v.a.”, samtidigt som kvinnan sparkas och får huvudet dunkat i trappan. Samtidigt så har dom skrattat och filmat. Svårt att överhuvudtaget ta in sådan grymhet. Och denna fruktansvärda våldtäkt nämns inte i PK-media utan där pratar man bara om kultureliten. Det säger allt om vårt samhälle idag. Dom rapporterar om gruppvåldtäkter i Indien. Saknar liknande fall i Sverige nyhetsvärde eller strider det mot den ”opartiska” nyhetsrapporteringen?

Var är SkyMAN som leende klappade afghanska ”barn” på kinden, vart är Kakan och ErnMAN? En kommentar tack...

På 70-talet påstod Drutten och Jena att dom fick en hel näve uppstoppad i rumpan och att SVT visste om det hela tiden. Och detta var Barn-TV. Fy Fabian vad tarvligt…

”Inbrotten och stölderna ökar i Sverige. Inte minst på landsbygden. Bakom detta står ofta internationella stöldligor. Sverige ska vara ett tryggt land, och vanligt folk ska få ha sina hus och ägodelar ifred. Därför trappar vi nu upp arbetet med att bekämpa ligorna”, säger partiet som vurmar för EU, som ger goda förutsättningar för de utländska stöldligorna att fritt ta sej över gränsen. Javisst ja, vi har ingen gräns längre.

”Ljusmanifestation i Östberga för ökad gemenskap”. Så bra, nu kommer våldet äntligen att upphöra.

Rapport hade ett reportage om dödfödda barn. Vi får höra att Sverige har en av de högsta antal dödfödda barn i Europa. Anledning: För lite resurser! Det går framåt…

"Våldtäktsanmälningar ska inte läggas på hög. Detta är oacceptabelt, säger Löfven. Men AGERA DÅ FÖR HELVETE!!!! Ni har makten, ni styr ekonomin, ni styr löneutvecklingen inom polisen genom ökade anslag, vilket ni gett blanka fan i alldeles för länge. Styr upp det hela eller lämna över makten.

Vill påminna om att paret Gardell-Levengood ska sälja/har sålt den enorma 16-rumsvillan som Mark ärvde av, en för honom okänd herre. Men ge bort den då istället till ett boende för flyktingar som dom så gärna vill hjälpa. Hyckel på hög nivå…

I somras dömdes en man för att ha misshandlat en väktare med dennes egen batong. 18 månaders fängelse. Nu begärs mannen häktad, misstänkt för skjutningen i Nyfors, Eskilstuna härom veckan. Så vad gjorde han ute redan nu da???? Vad trött man blir...

En politiker fick en död grävling i ett paket med posten. Även om det är uppseendeväckande att få en död grävling med posten så är det ju ännu mer uppseendeväckande, att posten över huvudtaget kom fram!!!

Vad är det som händer med mitt kära fosterland?? Får man säja så utan att bli brunsmetad??

Tommy Svensson den 14 november 2017.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tommy Mon, November 20, 2017 20:08:02

Tack för kommentaren Björne. Själv brukar jag ofta anvanda frasen - Ja men vad go du är, när någon gjort något bra, för eller till eller åt mej, litet som stort. Det gäller båda könen. Man får väldigt ofta ett leende tillbaka. Men nu efter "metoo"... Nä jag kommer nog att fortsätta med frasen. Ha det gött i novembermörkret hälsar Tommy.

Posted by Björne, matfors Sun, November 19, 2017 16:19:53

I vanlig ordning så slår du huvudet på spiken...