Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Politiska skämt...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Fri, December 01, 2017 19:37:48

TJENARE FOLKET

Politiska skämt…

Gillar du politiska skämt? Nej det gör jag inte, det finns alldeles för många av dem i riksdagen…

Om många politiker är så goda som de vill ge sken av, behöver dom bara släppa in de ensamkommande i sina hem och försörja dem. Att vara "god" och tvinga andra att betala kalaset är inte att vara god.

Hur kan en sådan floskelfras som "Alla människors lika värde" få fotfäste i så pass stora grupperingar i samhället? Påståendet är fullständigt, blaha, blaha. Eller en våldtäktsman, han måste ju vara lika mycket värd som sitt offer, eller hur... Klart att Breivik är lika mycket värd som dom han sköt ihjäl, eller... Nej, det finns miljarders människor som jag tycker är mindre värda än mina barn och barnbarn och mina nära och kära... Man ömmar mer för dom än någon annan. Helt naturligt.

Nu har ett par hundra kvinnor chansen att göra en aktiv handling angående metoo. Skit i Nobelfesten den 10 december. Stå upp för era utsatta systrar. Bara gubbs på dansen i Gyllene salen, ha ha ha...

Fredrik Reinfeldt jämför asylinvandringen till Sverige med att skaffa barn. Den repliken är väl i samma kaliber som ”Hallå, nu sjunger vi We shall overcome…” – Det som först ses som en kostnad blir ditt livs bästa investering, sa Reinfeldten i TV-programmet "Bara Politik".

Nej, det är inte som att svenskar skaffar barn. Det kommer en massa ”barn” hit, de flesta är över 25, som även behöver några år i skolbänken för att vara i samma kunskapsnivå som svenska 18-åringar. Eller in med dom i jobb direkt från dag ett så dom inte fastnar i ett bidragsberoende. Enkla jobb heter det ju. Eller blir dom chockade då? "Nä så stod det inte i "turistbroschyren". Till och med yrkestyckaren och råsossen Göran Greider sa ju att det var den generösa svenska asylpolitiken som hade fått de afghanska små barnen hit.

Tolken Abdulahi Mohammed använder ett exempel från nomaderna i Somalia för att jämföra med det svenska bidragssystemet:

"- När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen. ”

”När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden, socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?”

Usch vilken rasist Abdulahi Mohammed är. Han jobbar som tolk i Göteborgs kommun.

Fredrik Reinfeldt uppmanar svenskar att byta jobb så man orkar arbeta tills man är 75 år. Kan han inte bara pensionera sej direkt och knipa igen.

Som en parantes… Två personer sköts i Malmö i går kväll. En dog. Han hade gått på Framtidsgymnasiet i Malmö och det var inte första gången han blev skjuten, men sista… Nej, det var inte Jönsson eller Månsson. Vården behövde således inte lägga mer resurser på honom…

Blandning av folk, grupper i utanförskap, nedmonterat välfärdssystem och hög kriminalitet. Strävan efter att likna USA, eller vad är meningen? USA beskrivs ju ofta som invandrarnas förlovade land. Det passar bara så dåligt in med alla svenska bidrag. Varför jobba när bidragen är större än lönen? Motorn fattas. Vissa kommer tjäna på invandringen, det är nog sant. Men inte är det arbetarklassen i alla fall. Vi är bara till för att betala skatten till den så kallad välfärden. Arbetsbin, arbetsmyror, förbrukningsvara…

Guldet blev till sand. Det utlovade pensionsräddandet blev istället en tung ekonomisk börda. Mångfalden blev ett hot. Toleransen blev ett åsiktsförtryck. Öppenheten blev ett övervakningssamhälle. Friheten blev ett skuldslaveri. Fredsprojektet blev till en ny terrordrabbad konfliktzon. Vem kunde ha förutsett allt detta? Precis vem som helst med vanligt sunt förnuft. Reinfeldt saknar det. Han är köpt av Soros, NWO och Bilderbergarna. Han producerar det budskap han är betald för. För Reinfeldt finns tydligen inget värde i kultur, historia eller samhörighet över huvud taget.

Fredrik Reinfeldt är nog den mest obehagligaste statsminister vi har haft i Sverige sen C-G Ekman.

Ruskigt nog går även Löfven i Reinfeldts fotspår.

Vakna Tage. Socialdemokratin dog med dej.

Tommy Svensson den 1 december 2017.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.