Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Vad trött man blir.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Fri, December 08, 2017 23:10:13

TJENARE FOLKET

Vad trött man blir.

Reser svenske ”Svensson” till Amsterdam eller Thailand och ger en kvinna en femhundring för sexuella tjänster ska han få böter, alternativt fängelse. Jora, nu vill regeringen att sexköp utomlands ska likställas med den svenska lagen. Reser ”svenske” Hamid iväg och slåss för IS, mördar oskyldiga och våldtar kvinnor, ja då får han en lägenhet och sina skulder och körkort betalda. Regeringen föreslår alltså en ny sexköpslag som ska göra det straffbart att betala för att göka utomlands. Hur vore det för politikerna att börja upprätthålla och följa svensk lag i Sverige?

Vad trött man blir.

Personligen är jag väl ingen vän av prostitution. Men om nån vill sälja och nån vill köpa så är det väl upp till dom tycker jag.

Apropå det, Handtralla, är det när man sjunger på teckenspråk det, eller…

Eller varför inte: Lägg resurserna på att samarbeta med polismyndigheter över hela världen för att bekämpa alla former av människohandel, och framförallt, alla slags sexövergrepp mot barn.

132 barnäktenskap registrerade i Sverige. Feministerna: ”Vi kan inte göra något”. 100 000 könsstympade kvinnor i Sverige. Feministerna: ”Det blir svårt att agera”. 200 000 kvinnor och flickor lever under hedersförtryck i Sverige. Feministerna: ”Samma kultur finns faktiskt på Djursholm”. Ordet ”Byggherre” existerar. Feministerna: ”OACCEPTABELT! Agera NU!”

Vad trött man blir.

Dom män som misstänkts för en synnerligen rå gruppvåldtäkt i Botkyrka har försatts på fri fot. Ni som har lätt för att bli upprörda: Spar lite ilska till dess att skadestånden ska betalas ut. Skadestånd för häktningen alltså, hon lär väl inte få något… "Men alla invandrare våldtar inte" - Nej, det är sant, men på vilket sätt blir de våldtäkter som begås av invandrare mindre vidriga på grund av det???

Svensk massmedia skriver spaltmetrar om gruppen av svenska nazister och om faran med deras antisemitism. Men så fort Israel kommer in i bilden så använder ju sig media och Wallström och co. av samma antisemitiska tankar som nazisterna, mot den judiska staten. Men trots allt, Israel är väl Mellanösterns enda demokrati.

När Löfven och regeringen erkände Palestina så hade frågan inte ens diskuterats i utrikesnämnden. När Trump erkände Jerusalem som Israels huvudstad så hade han parlamentariskt stöd för beslutet. Nu har väl judarna en väldigt stor lobbyverksamhet i maktens korridorer i USA, och har väl alltid haft. Nu är jag väl inte direkt någon Trumpvän eller Israelvän, å andra sidan är jag väl ingen Löfven- eller Palestinavän heller…

Riksdagens talman Urban Ahlin (s) anklagad enligt ”lex metoo”, för många års skräckvälde efter att ha utsatt kvinnliga medarbetare för trakasserier, mobbing och hot och ha utnyttjat sin maktposition och lockat med att han tar viagra. Ja han gör väl ett tappert försök att få lite stake i riksdan…

En reporter från Aktuellt frågade en kvinna i mörkaste Afrika - Varför är det viktigt att det finns rent vatten här?? Bara det gör ju att man skulle skita i TV-licensen…

Vad trött man blir.

P4 Malmöhus: - ”Vården av skottskadade blir bättre när skjutningar blir vanligare. Det har gått från ett fåtal till regelbundet”. Ja se där, det för ju alltid något gott med sej, chansen att överleva ökar ju, det kanske inte är så farligt då som många säjer…

Apropå skottlossningar i Malmö, Uppsala, Stockholm, USA m.m. ”Jag tror inte det handlar om att ha hårdare vapenlagar. Jag växte upp i Södern, där hade vi vapen överallt, men vi sköt aldrig någon. De här skjutningarna handlar om människor som aldrig lärt sej värdera livet.”(Samuel L Jackson)

I Riksdagshuset, där Fattas många kloka beslut…

Vad trött man blir.

Tommy Svensson, Korvälskare, # MeatToo, den 8 december 2017.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.