Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Så här i juletider...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Mon, December 18, 2017 23:42:52

TJENARE FOKET

Så här i juletider…

Nåja, vad är väl en könsstympning på femåriga Amina mot ett skamligt förslag från ”kulturpersonligheten” till Sara Danius?

Drygt 5 600 flickor och kvinnor i Göteborg kan vara könsstympade. Det visar en ny undersökning som GP tagit del av.

Metoo-boken kom ut för några dagar sedan, sammanställd av Alexandra Pascalido, där kvinnor som har blivit drabbade av snuskhumrar, samlat sina ”erfarenheter”. Hur många av dessa snuskhumrar läser boken och ruskar tupp, kör en ensamseglare, putsar Hyland, fingrar på salamin eller ryktar draggen till berättelserna? Ja lite komiskt är det nog…

”Viktigt att kvinnor prioriterar sin integritet framför karriären. Om integriteten inte betyder något och karriären betyder allt så kommer sexförbrytarna kunna fortsätta med det de gör”. (Noomi Rapace)

Iraks premiärminister: "Kriget mot IS är över – vi har vunnit". Även Irak är redo för att ta emot sina medborgare som tillfälligt bor i Sverige. Äntligen får dom återse sitt land och sin släkt och slipper bo i rasistiska Sverige…

Det har gått två år sedan president Obama uppmanade Löfven och Margot att ta bort judehatet från arabisktalande i Malmö. Muslimska demonstranter skanderade i förra veckan, att ”skjuta judarna” och två palestinier och en syrier häktades för brandattacken mot synagogan i Göteborg. Synd att det inte var NMR, det hade varit lättare för media att hantera.…

Det är, så att säga, inte direkt väluppfostrat att komma till ett nytt land, be om skydd och att få ta del av välfärden och sedan vilja ta livet av delar av befolkningen p.g.a. en konflikt som man tagit med sig och som måltavlorna för hatet, inte har något med det att göra.

Tyvärr, tror jag, har vi bara sett början på den islamisering Sverige kommer utsättas för de kommande 10-15 åren. För det är väl ingen som tror att detta kommer att minska med nybyggen av moskéer hit och dit. Och manifestationen i fredags, när ett par hundra muslimer hade fredagsbönen på torget i Uddevalla som en protest för att dom inte har en större bönelokal. Jag tycker det är skrämmande.

Höjd pensionsålder, bra eller dåligt?? Den övre, jobba tills man är 69 må väl vara hänt om man känner för det, men den nedre, att gå i pension när man tidigast har fyllt 64. ÅT HELVETE… Skiftarbetare, byggjobbare, monotona verkstadsjobb, vårdbiträden, stressad hemtjänstpersonal, sjuksyrror, o.s.v. som kanske skulle vilja sluta jobba vid 60.… Varför får jag en känsla av att alla kommer att behöva jobba längre, utom just dom som beslutar om det?

SD och Vänstern röstade emot detta förslag som gick igenom i torsdags.

SD eller Vänster, Svensson??? Ingetdera faktiskt. Åkesson och jag har det gemensamt att vi är emot islam och vill begränsa invandringen. ”Tyvärr” sitter det även pappskallar i partiet som jag inte vill ska bestämma över Sverige och mej. Vänstern da??? Jag tycker dom har övergett den ”gamla arbetarpolitiken”, som gjorde att jag röstade vänster från 76 till 91, till förmån för just invandring, HBTQ-frågor, genusar åt höger(!) och vänster. För att inte tala om feminismen. För mej räcker det med jämställdhet.

Sedan 1994 har jag inte röstat på partier, även om ”arbetarvänstern” i mej finns kvar, utan jag har röstat på personer som jag tycker ha sagt vettiga saker eller ingett ett förtroende, viket det är väldigt få politiker som gör nu för tiden. Men jag bryr mej inte om vad politikerna säger under en valrörelse utan hur de har agerat före. Hyckel och dubbelmoral genomsyrar 99 % av alla... Men röstar man på en politiker så följer ju hela paketet med…

Satsa på en politikerkarriär själv da Svensson. Ja kanske det, men då får man bilda ett helt nytt parti som bygger på sunt förnuft och inte på betongpolitik, flum och prestige. Talmannen Urban Ahlins riksdagspension när han slutar nästa höst, 104 250 kr/mån första året, sen 86 005 kr/mån fram till 65-årsdagen, enligt Expressen. Alla är jämlika, men sossar är lite mer jämlika. Eller kanske, alla är jämlika, men politikergräddan är lite mer jämlika. Hur var det med ”alla människors värde”? Någon som hört ordet politikerförakt…

Vi måste också fråga oss varför dom flesta människor, som tagit sig hit till Sverige och ”flytt genom krigets Europa”, inte ser det som ett mål att "assimileras", d.v.s. ingå i det samhälle dom har valt. Det verkar som dom bara anammar delar av vårt samhälle, höga bidrag, gratis skola, gratis vård, låga straff... resten kan kvitta. (Bidragsturister som Göran Persson myntade 2003.)

Mona Sahlin ska skriva en bok om sina skandaler. Finns det så mycket papper överhuvudtaget i världen???

”Det finns inga prestationskrav, inga krav på särskilda betyg, utan det enda som gäller är att eleven ska vara där och försöka”, sa Miljöpartiets Maria Ferm om de nyanländas skolgång i Sverige. Gäller det även ”svenska” elever, då är det riktigt skrämmande hur MP tänker att kompetensen ska skapas, eller dom kanske tycker att kvotering är betydligt viktigare…

Från regeringens konferens "Sverige tillsammans 2015”: ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur och inga svenska värderingar”. Och nu, 2017 ska vi lära nyanlända, svenska värderingar, säger Ylva Johansson, var är logiken?

När Gustav Fridolin hör orden.”I Sverige talar vi svenska”, sagda av moderatledaren Ulf Kristersson, så blir han provocerad och skriver ett långt inlägg på (Trumvirvel. Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Badoshhhhhh) SVENSKA!!

”Vi har alldeles för länge tagit för lätt på integrationsproblemen, men nu måste nyanlända i högre grad in på arbetsmarknaden. Det ska vi klara, Vi har en brottslighet som är skrämmande och fullständigt oacceptabel, den ska vi få bukt med, och att samhällsgemenskapen utmanas av ökad otrygghet, det är oacceptabelt.” Stefan Löfven i GP i går. Hur många gånger kan Löfven säga oacceptabelt innan det blir oacceptabelt?

Som sagt, Vakna Tage. Gör Sverige lagom igen. Personligen tror jag detta redan är försent.

Jag blir fan inte klok på nånting längre…

Tommy Svensson den 18 december 2017.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tommy Thu, December 21, 2017 01:07:13

Tack för kommentaren Björne. Jora, när en politiker eller nån annan makthavare säjer att "Vi sitter alla i samma båt" så är det ju alltid någon/några som får ro. Personligen så tycker jag att det numera saknas både åror, sittbräden, bottenplugg och någonting att ösa med. Men jag ska i alla fall ta mej en pilsner när jag kommer hem ikväll efter skiftet. Det vänder ju idag (21/12) kl. 16:28. Man får ju försöka hitta några ljuspunkter i tillvaron. Ha de gött hälsar Tommy.

Posted by Björne Wed, December 20, 2017 01:06:59

Definitivt Amen på det där sista "Jag blir fan inte klok på nånting längre…"