Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Sjuk vård.

KuriosaPosted by Tommy Svensson Mon, January 08, 2018 12:25:23

TJENARE FOLKET

Sjuk vård.

BÖLDPEST PÅ GÅNG, TIO PERSONER DRABBADE AV MÄSSLINGEN...

Det här med mässlingen... är det en generationsfråga? Jag och ”alla” i min ålder (född -56) har ju haft mässlingen som barn. Föräldrarna sa åt oss att gå hem till den/dom som hade mässlingen, bara för att få den. Mässlingen var förr, något alla skulle ha. Men det var som sagt på 60-talet det.

Så är det, och jag tror att jag haft alla ”barnsjukdomar från förr”. Mässlingen, Röda hund, Påssjuka, Kikhosta, Vattenkoppor. Jag vet inte, men jag tycker att det är lite hysteri omkring det hela nu. Nån läkemedelsindustri bakom detta?? VACCINERA ER !!! Pengar att tjäna eller… Eller är sjukdomen mycket aggressivare nu? Nu mera verkar mässlingen vara något i stil med Ebola, om man får tro rubrikerna.

MPR-Vaccination, mot mässling, röda hund och påssjuka infördes 1982. Naturligtvis, inget fel i det.

Men jag tycker att media skräms, typ ”Vargen kommer”. Tänk om det skulle bli riktigt skarpt läge nån gång. En riktig pandemi. Detta att media ständigt gör en höna av en liten, liten fjäder, precis varenda gång någon baskelusk kan vara farlig för ett fåtal, gör att jag knappast går igång, men jag hoppas att jag kommer att vara tillräckligt lyhörd om det skulle inträffa något verkligt katastrofartat nån gång.

Men ta exempelvis svininfluensan, vilken mediecirkus. Det blev en masshysteri av sällan skådat slag. Själv tog jag aldrig vaccinet. Sedan var ju inte vaccinationen obligatorisk. Det var frivilligt att vaccinera sig. Det talar väl sitt tydliga språk att, då var det inte så allvarligt som media ville göra det till. Och jag lever och jag slapp att få Narkolepsi som en följd av detta illa testade vaccin. Skulden till Narkolepsin kan kanske hittas i medias manipulerande och skrämseltaktik för att få sälja sina tidningar.

Diskussionen efteråt när det gäller svininfluensan och dess vaccination liknade den diskussionen som fördes 1999-2000 när det gällde den så kallade millenniebuggen. Efter millennieskiftet så sades det också att det var ju onödigt om hysterin om millenniebuggen inför sekelskiftet, för det hände ju inget. Men faktum är, att det var skriverierna som fick företagen att satsa väldigt mycket pengar på att gå igenom sina datorprogram. IT-snubbarna täljde guld tack vare skrämda och kissnödiga företagare.

Varje år avlider mellan 300 och 700 personer, direkt eller indirekt, av ”vanlig influensa”. Jag menar att, vet man att man är i risksonen, äldre människor, sämre immunförsvar o.s.v. så naturligtvis ska man väl vaccinera sej. Det är bara den här skrämselpropagandan som medierna har för sej nu för tiden som gör att folk skiter ner sej och blir hypokondriker så fort nån, så kallad, larmrapport dyker upp.

Handgranat vid Vårby Gård. Polisen om avlidne 60-åringen: ”Var på fel plats vid fel tillfälle". Jasså var det bara det, ja men då så, inget att oroa sig för. Akta er för fel plats vid fel tillfälle så går det nog bra. Jag funderar på om inte handgranaten var på fel plats vid fel tillfälle…

Rasismen inom ishockeyn. - Han gjorde två mål och en nazist…

Patienten dog, men febern gick ner i alla fall och ormtjusaren mådde pyton…

Idag skulle Elvis Presley ha fyllt 83 år och idag fyller vetenskapsförståsigpåaren, Stephen Hawkins 76 år. Han skiter i ”sin” sjukdom, ALS, så han lever (nå ja) ändå.

Tommy Svensson den 8 januari 2018. Ja, än så länge är det inga större krämpor, och för att vara sjuk idag så måste man ju vara frisk och rik…

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Tommy Tue, January 09, 2018 20:21:55

Tackar så mycket. Ha de gött Björne.

Posted by Björne Tue, January 09, 2018 09:06:54

Amen, på detoch det tidigare inlägget. Och God Fortsättning...