Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Och knappast blir det nå bättre...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Sun, January 28, 2018 12:19:32

TJENARE FOLKET

Och knappast blir det nå bättre…

”Och knappast blir det nå bättre”. En strof taget ur Allan Edwalls underfundiga visa ”Förhoppning”.

SVT Rapport: ”Stora polisinsatser mot prostituerade och sexköpare”. Hur vore det om dom brydde sig om kvinnor som INTE vill sälja sex men som blir våldtagna, i stället för att jaga män som köper sex och kvinnor som ”säljer”? Talar man inte om ”samtycke”.

Cirka 800 unga män är i dag aktiva i olika lokala kriminella nätverk, som har tillgång till skjutvapen. Det visar Ekots genomgång av polisens kartläggning i Malmö, Göteborg och Stockholm. Här bör ju den feministiska regeringen kräva kvotering så att fler kvinnor kan få toppositioner i dessa nätverk. Detta är patriarkala strukturer som icke är acceptabla i ett modernt feministiskt samhälle. Oacceptabla helt enkelt…

En majoritet av riksdagspartierna vill utreda om man ska införa ett tredje juridiskt kön. Frågan är hur många av dom som genomgår en könskorrigering från man till kvinna eller vice versa, är intresserade av ett tredje alternativ. Äh va fan, avskaffa könen helt. Då behövs ju inte feminismen, könskvotering, mamma/pappadagar m.m. Kan inte genusforskarna få bort ordet kön helt och hållet, inget hankön eller honkön. Till och med telefonkön, vårdkön, bostadskön, bilkön, körvkön, liftkön och toakön försvinner. Fan va gött.

I Sverige verkar det som man får man elda lite vad man vill. Bilar, skolor och sånt där. Men absolut inte i vedspisar. För då jävlar... Hur var det med krisberedskapen då, om Putin drar på sej marschkängorna. Ska man inte ha en ficklampa, några konserver och en värmekälla då... Eller också så säger man - "Putin, ta över, det kan fan inte bli sämre".

Dra gärna öppet en handtralla här och där, gärna på ett gym eller nåt friskis och svettis, kanske t.o.m. en uteservering, bara du inte röker där, men du måste torka upp saggen efter dej. Enligt Gardellskan och Barden är det OK. Ja vad fan säjer man. Är man Prajdare och HBTQ-are verkar ju detta vara normalt. Men är man förvånad... Nää... Jag menar, vissa gym kallas ju SATS, det är nog dom certifierade det. Här får du stretcha kobran under hashtagen #vi satsar på SATS. Dårhuset förnekar sej inte…

Dom verkar ha problem med exploderande muhammedaner i Kabul. Runt hundra döda i går. Varför agerar inte mullorna och imamerna förebilder i denna galenskap och föregår med gott exempel. Eller tycker höjdarna att livet på Jorden går före. ”Vi skickar några hjärntvättade i döden och hoppas att dom tar med sej så många otrogna som möjligt. 72 oskulder väntar ju. Tror dom ja, he he he …”

Det samma gäller väl i Nigeria där Boko Haram använder sej av småflickor som självmordsbombare. Ja där kvoterar man lite i alla fall. Vad väntar dessa flickor när dom kommer till ”paradiset”, 72 välhängda negr… nigerianer, eller... FY FAN. Schyman, Sahlin & co. varför är ni så tysta…

Hur många kränker man med att säga, att nu det blir ljusare dag för dag.

Tommy Svensson den 28 januari 2018.

En tanke till en annan Tommy, 62 år idag.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.