Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Lite "smått och gott".

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Fri, February 09, 2018 16:22:26

TJENARE FOLKET

Lite ”smått och gott”.

I Sverige finns det två grupper av människor som det inte ställs några som helst krav på: Immigranter och politiker.

”Det finns inga prestationskrav, inga krav på särskilda betyg, utan det enda som gäller är att eleven ska vara där och försöka”, sa Miljöpartiets Maria Ferm om dom nyanländas skolgång i Sverige. Den 1 juni i år kommer 9 000 afghaner att omfattas av den så kallade gymnasieamnestin, bara dom studerar så får dom stanna.

Fjantskaftet Özz Nujen. För nästan ett år sedan, den 20/2-2017 och mindre än två månader innan hans hantverkare Akilov körde över ett tjugotal oskyldiga personer och dödade fem av dem, så pratade Özz Nujen om sitt och syrrans bygge på Gotland. Det som han idag inte har nån aning om...

Kanske kan han börja en ny karriär som komiker i Kurdistan, med skämt om korkade kurder, inskränkt kurdisk nationalism, hyllande av mångkultur och krav på massinvandring av turkar till varje kurdisk by. Han kan ju bli världsberömd för att köra världens första "Sit-in-comedyshow” i stället för Stand-up…

Hörde även rykten om att The Nujens sökte Fatheme Kavari (eller-va-fan- hon-heter), dom hade hört att hon kände 30 000 arbetslösa afghanska byggjobbare...

Och han Akilov, skattebetalarna förser honom med tv spel, ljudböcker och andra bekvämligheter som hans offer aldrig mer får uppleva. Därför tog IS inte på sig terrordådet: Akilov misslyckades med att dö. IS vill ha martyrer. Den som opererar i deras namn ska dö, säger Michael Krona, expert på IS-propaganda.

Efter terrordådet på Drottninggatan: Nu ska alla ordningsvakter som arbetar för Storstockholms lokaltrafik få mer utbildning om hur dom ska agera vid ett terrordåd. Ytterligare kostnader för att man inte utvisade Akilov, fast att alla varningsklockor ringde…

Enligt den turkiska regeringen har Turkiet nu tillmötesgått EU:s hela kravlista för att kunna slopa visumtvånget. Inom de närmaste dagarna väntas Turkiet överlämna sina dokument till EU-kommissionen, rapporterar vår korrespondent, skriver SVT Nyheter. Jo jo, 80 miljoner turkar, öppen väg in till EU…

Temperaturen på Grönland har hittills i år varit minus 25°C till minus 60°C. Klimatexperter i SVT, menar att isen där smälter. Varenda sjuåring vet att vatten fryser vid minus en grad… Experterna tror dessutom att klimatet blir bra om 10 miljoner svenskar slutar flyga samtidigt som Afrikas befolkning ökar. Vi pumpar in miljoner i bidrag till länder som fungerar dåligt. Men ingenting händer. Diskuterar FN befolkningsökningen? Döden på Medelhavet? Europas befolkning ökar lavinartat i och med folkvandringarna? Är inte detta en stor miljöaspekt???

När en kriminell dödas: - Han var snäll, innerst inne.
När Ingvar Kamprad dör: - Han var nazist.

En pakistanier utav alla, utan fackkunskap och kompetens jobbar som kulturarvschef på Riksantikvarieämbetet. Han hävdar att ett intresse för vårt kulturarv "döljer grumliga motiv". Han skriver om vår historia för att han som icke-svensk ska kunna göra anspråk på den... Men va faan…

Tullen kan inte stoppa att stöldgods förs ur landet. Även om Tullverket hittar stöldgods i ett fordon på väg ut ur landet så kan dom inte göra något. De saknar befogenheter. I Göteborg har tullpersonal stått och sett på när skåpbilar med stulna båtmotorer rullat på Danmarksfärjan utan att kunna hindra det. Bovarna vinkar, tackar och ler…

Herr Guillou skjuter och dödar djur i afrikanska länder bara för sitt höga nöjes skull och för att han har medel att göra så. Medans WWF spenderar miljontals kronor på att rädda Afrikas vilda djur visar Jan Guillou stolt upp sina uppstoppade jakttroféer i senaste numret av ”Vi i Villa”. Personligen har jag inte förstått mej på nöjesjakt. Om man däremot brottar ner ett lejon eller en tiger som anfallit, så tycker jag nog att det är okej med en trofé på väggen.

Vänsterpartiets Rossana Dinamarca lämnar politiken, "Jag vill göra andra saker nu". Jag tror inte att hon kommer att söka ett enda jobb de närmaste åren och jag tror inte att hon kommer att skriva in sig på Arbetsförmedlingen heller. Men, ”hon var inte min riksdagsledamot”. Dinamarca som dessutom vägrade se kvinnornas situation i förorterna, men så är hon ju feminist också. Det var kanske därför hon satt och gullade med afghanska ”småpojkar” på trappan till Medborgarhuset i höstas… Fan vad jag stör mej på detta hyckleri och denna dubbelmoral.

På våren måste man rensa rabatterna från Lööf och göra plats för dom fina plantorna och Löfven måste krattas bort till hösten om farsen fortsätter och det verkar den göra. Vad ska man göda med till hösten da Svensson?? – Ja inte fan vet jag, men parodin, Sverige måste upphöra.

Inom kort inleds rättegången där en 21-årig afghan står åtalad för att ha mördat en 89-årig kvinna i det lilla samhället Norsjö, Västerbotten. Hon, ett fullständigt oskyldigt och försvarslöst offer för en vansinnig integrationspolitik.

Värd sin vikt i guld: Dan Eliasson får behålla sin lön som ny generaldirektör för MSB, 160 000 kr/mån. Bara 8 000 kr mindre än statsminister Stefan Löften, plus fri bil för tjänste- och privat bruk. Naturligtvis tar arbetarrörelsen hand om de sina…

Såg delar av melodifestivalen förra lördagen i efterhand. I och med att folk hade sågat delar av programmet jämns med fotknölarna så ville jag se på eländet. SVT levererar!! Det såg ut som ett barnprogram för efterblivna. På något sätt är det en väldigt passande underhållning för Sveriges sovande befolkning.

När ska svenskarna resa sej och tala om att NU JÄVLAR ÄR DET NOG!!!!! Tyvärr, det kommer inte att ske tror jag. Vi knyter näven i byxfickan och tycker ”att det är för jävligt”. Gemene man (får man säga så i det feministiska Sverige) vill och vågar inte brusa upp alltför mycket, utan vi blir som liknelsen med den ”kokande grodan”. Jag tror även islamister i Sverige vet detta.

Muammar Gaddafi nämnde detta 2006 - ”Det finns tecken på att Allah kommer att bevilja Islam seger i Europa utan svärd, utan gevär, utan militär erövring. De femtio miljoner muslimerna i Europa kommer att omvandla kontinenten till att bli muslimsk inom bara några få decennier med hjälp av barnvagnar”. (Sagt den 10 april 2006).

I och med att Sverige och svenskarna är ett ”fredligt och icke-religiöst ” (s.k. sekulariserat) land och folk så tror jag stenhårt på att Sverige har blivit en försökskanin i hur man kan få ett välfärdsland att kollapsa på en mansålder. Mörka krafter agerar och de senaste regeringarna som Sverige har och har haft, har bara agerat nickedockor.

Tommy Svensson, det är den 9 februari 2018.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.