Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Feminismens röda skynke.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Sun, February 11, 2018 15:13:41

TJENARE FOLKET

Feminismens röda skynke.

Jo, i och med att jag tillhör den ”vita, medelålders, smygrasistiska, gubbgriniga, blekfeta, heterosexuella, köttätande, bilåkande, etniskt svenska skattebetalande delen av befolkningen som även kan dra en fräckis i fikarummet på jobbet” så känner jag mej manad att skriva lite om mina presumtiva fiender, feministerna.

Ta det militära ordet manöver, direkt sexistiskt, mannen över, kvinnan helt underställd och förtryckt. Bara ordet manöverrum, ja det vet man ju vad som försiggår där inne. Att ställa upp och mani-pul-era (oj) kvinnorna, usch så manschauvinistiskt…

Jag tänker på valet i höst med Feministisk Initiativ. Det kommer väl ett valmanifest med ett riktigt bra manuskript som gör att dom får över fyra procent och minst 20 mandat.

Kan feminister äta t.ex. en mandarin, en mango eller en sötmandel utan att känna sej kränkta. Eller lite särskrivning, en söt man del, det tror jag inte existerar i deras värld. En bitter man del, i så fall vet jag nog vad det är, troligen en mans-lem eller snarare man-slem. Ordnar dom med manikyr eller kommer genus-tänket in där, för att inte tala om mannekäng. Usch så kränkt man blir av att visa upp sej för att behaga mannen

Döp om Manchester, Manhattan, Manilla för att inte tala om Herrljunga, fy så slemmigt. Dom verkar ha mani på att hitta ord som anspelar på patriarkatet, det har dom nog läst lite till mans i någon manual

Feminister som känner sig kränkta av "Herr går man". Och när man gör allt i sin makt för att Frankrike inte skall få sin första kvinnliga president. Vart var feminismen då? Eller var åsikterna viktigare? När dom drar alla män över en kam men bli rasande när någon drar alla invandrare över en kam. Jo jo…

En tolvårig flicka förs ut ur Sverige, gifts bort, våldtas, kommer tillbaka och föder tvillingar – i Sverige. Utan att myndigheterna bryr sej. Dom vill väl inte stöta sej med deras kultur. ”Förortskvinnorna visslar och visslar och bryter ihop, men ingen lyssnar. De som säger sig vara feminister ägnar sig i stället åt frågan om kvotering i bolagsstyrelserna”, säger Nyamko Sabuni, som var integrationsminister 2006–2010.

Mona Sahlin:
- Pratar man om kvinnoförtryck i förorterna så göder man rasister.
– Ja, men du som kvinna och feminist bör ju stå upp för dina medsystrar i förorterna. Låter det inte lite hedersförtryck och sharia om det hela tycker du?
– Som jag sa, Pratar man om kvinnoförtryck i förorterna så göder man rasister.

Feminister som inte vågar stödja muslimska kvinnor och kämpa för deras rätt att gå utan slöja. Då kommer det också fram att tvångsäktenskap, könsstympning eller slöjtvång inte är mångkultur. Det är förtryck.

Och att rekrytera tjejer/kvinnor anställda av Manpower… Gaaaaahhhhh…

En fråga till Hijab-feminister. Ni menar ju, slöja inte är förtryck, att det är något vackert och något som t.o.m. innebär frigörelse för muslimska kvinnor. Då är frågan, varför måste då islamiska stater lagstifta om att kvinnor ska bära slöja? Amineh Kakabaveh (V) bojkottar partikongressen nu i helgen. – Förra gången förbjöd de mig att tala, vad ska jag där att göra, säger hon till TT. Hon är också kritisk till att det inte står något om vare sig hedersförtryck eller integration i valplattformen.

Apropå Feminismens röda skynke. (Blods)droppen kom på en möbelmässa i Stockholm. En grupp feminister hade en "mensbar" där de höll "mensmingel" och serverade "mensblod"(alkoholfri Sangria) som dracks ur menskoppar, allt för att "väcka uppmärksamhet kring tabubelagda frågor". Hur orkar man påstå att något som diskuteras hela tiden och görs reklam för i TV, tunnelbanor o.s.v. är tabubelagt?

Det vet väl till och med varenda vuxen man att naturen har inrättat detta, att det ska vara så. I årtusenden har väl detta varit känt… lingonveckan, indianer i vassen, sylt i krysset, gardiner i hobbyrummet…

"Till medsystrarna: – Varför finner ni er? Varför kan inte ni berätta om männen som talibaner eller allmänt otrevliga typer? Och visst är det underligt att så många kvinnor fortfarande älskar, beundrar eller helt enkelt bara föredrar män, med tanke på vad män gör mot kvinnor. Först med en kvinnlig ledning för ett land kommer det annorlunda samhället att uppnås." (Margareta Winberg tolkar den svenske mannen).

Visst är det konstigt att ”så många kvinnor fortfarande älskar, beundrar eller helt enkelt bara föredrar män” när dom kan ta hand om ”17-åriga” pojkar från Afghanistan i stället…

”Ställ alla vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år längst ner i anställnings-hierarkin de närmaste fem åren” (Kurdo Baksi).

Stör du dej på ”vita, långa, heterosexuella, blonda och blåögda män mellan 40 och 50 år” så vad gör du i Sverige då. Åk för fan tillbaka till Kurdistan och kämpa för ett fritt land därnere som många kurdiska kvinnor gör, istället för att sitta här i Sverige och småfisa. Ta med dej Özz och Soran åxå…

– ”Män har en kollektiv skuld. Det vill säga, alla män lever ett liv där man, bara genom att man är man, deltar i ett kvinnoförtryck. Oberoende av om man vill och tycker sig vara en del i ett könsförtryck.” (Johan Ehrenberg, VD på tidningen ETC)

Jaha ru, Johan. Byt kön da om du beter dej så illa mot damerna…

– ”Kvinnor som har sex med män är könsförrädare”. (Tiina Rosenberg, medgrundare av Feministiskt Initiativ)

Jag hoppas du har sagt det till din mor och att hon ångrar din förlossning…

– ”Samma normer, samma strukturer och samma mönster finns i såväl talibanernas Afghanistan som i Sverige. (Gudrun Schyman)

Nu tycker jag att du är vidrig mot talibanerna, att bli jämförda med de svenska gubbslemmen, det tror jag inte att dom tål. Det är väl därför dom beter sej som dom gör…

Och du Gudrun, ändra efternamn för faan, det är en skam för oss av det manliga könet att du kan ha ordet MAN i ditt efternamn.

Annars da Tommy??? Jo det är väl så att man är väl en heterosexuell, kvinnoförtryckande, skitstövel till taliban. Det är väl bara att tugga i sej…

Eller som en jobbarkompis berättade. Han satt i en tågkupé. Snett framför honom satt fyra herrar, en av dom fick telefon och svarade, - Ja, hej det är jag….. jo…. nej, da…. jovisst…… joda, det vet du….. jo..… helt klart….. mmm…. hej då, puss…. Han knäppte av telefonen och sa till dom övriga grabbarna. - Joda, det gäller att visa vem det är som bestämmer… Alla runt omkring skrattade och förstod precis vad han menade.

Eller som jag sa till ”Snabbköpskassörsken” en gång. – Fan vad grann du är, ta’t som en fin komplimang, ingenting annat. Hon tackade så mycket för komplimangen och utan att rodna och utan att känna sej kränkt, brände hon av ett leende som fick mej lite knäsvag…

Nu är jag inte feminist men naturligtvis är jag för jämlikhet mellan könen, så långt det går, men jag har t.ex. svårt att se hur en man skulle föda fram ett barn. Nu vet jag väl också att det finns män som beter sej som, jag vill inte säga svin för det är att kränka våra fyrbenta vänner, och denna story är absolut inget försvar för sådana handlingar.

Tommy Svensson, en 62-årig mullig mansgris. Det är den 11 februari 2018.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.