Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Lite måndagsgnäll...

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Mon, February 26, 2018 17:02:21

TJENARE FOLKET

Lite måndagsgnäll…

När man får kritik för något så betyder det inte automatiskt att man blir kritiserad för sin hudfärg, religion eller kön, det kan faktiskt bero på att man beter sej som en idiot eller en ond jävel ändå.

George Soros tycker jag är inget annat än en ond beräknande krösus och som hela tiden använder sitt judiska ursprung som någon sorts form av sköld, trots att han är en av jordens största antisemiter, vilket han visat gång på gång under sin levnadstid. Det är skillnad på ursprung och ren ondska.

Och den dömde idioten som mördade sin flickvän Tova Moberg, 19 år, han skriver klagobrev och snyftar. ”Jag är ju bara 23 år gammal och nu har jag tappat förtroendet för jag blivit dömd till livstids fängelse”. Nämen ”dudiväden da”, han tycker det är orättvist att han är dömd till livstid när han är bara 23 år gammal. Livstidsstraff är tidsbegränsat i Sverige. Jag tycker det är fruktansvärt mycket mer orättvist att han dömde Tova, bara 19 år, till döden. Döden har ingen tidsbegränsning.

Han har slagit ihjäl en ung människa. Tagit hennes liv, förstört hennes föräldrars och anhörigas liv. Och varför i svarta djävulen har Expressen ett sånt extremt behov av att ens ge dessa mördare plats i media? Jag får nog ta nåt som får ner blodtrycket lite grand…

En 21-årig tjej i Vetlanda mördades med över 100 knivhugg. "Det var en brutal slakt", säger polisen. En syrisk man som registrerades i Sverige 2013 är häktad för mordet. ”Hon spelade hög musik”. Tydligen var det värt 100 knivhugg istället för en tillsägelse. Hon bodde på ett LSS-boende, han i lägenheten strax bredvid. Hur fan tänkte myndigheterna där när dom blandar sånt klientel.

Säpo sa häromdan att islamister är det största hotet mot Sverige just nu. Tänk att vårt land har en säkerhetspolis som är så öppet rasistisk. Men är man rasist bara för att man talar sanning? Nää, det där är nog fake-news det…

Och tidningarna, som istället för att hylla Sveriges OS-medaljörer, hittar någon kritik som det ska tjafsas om.” Nej, det här var inte alls Sveriges bästa OS någonsin” skriver GP. Men va fan, det kanske det inte var, men varför inte glädjas åt medaljerna ”vi” tog. Ta vara på glädjeämnena istället.

Kommer ni ihåg landshövdingen i Kalmar Län, som fick avgå efter att ha haft problem med alkoholen och även låtit skattebetalarna stå för notan, 16 000 kr, för betalsamtal med sexuella tjänster som har ringts från residenset. Han hade ringt och suttit och småtajat till damernas förföriska småprat. Vad hände med honom? Jo han fick ett jobb på finansdepartement. Som sagt arbetarrörelsen tar hand om de sina, bara kompetensen finns och det verkade den ju att göra… Ett par ”miljoner” i näven eller på pappret, toapapper eller ett vanligt A 4, gör väl ingen skillnad eller…

Om Frans Kafka hade levt idag, så skulle han inte skrivit fiction, han skulle ha gjort dokumentärer.

Tommy Svensson den 26 februari 2018  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.