Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Tankar i mars.

Tyckt&TänktPosted by Tommy Svensson Thu, March 08, 2018 19:57:26

TJENARE FOLKET

Tankar i mars.

Det hela verkar ju gå ut på att försöka ge svenskarna dåligt samvete för invandringskaoset som regeringen orsakat.

Mord, Mordbrand, Våldtäkt, Sprängdåd, Skottlossning, Personrån, Misshandel, Knivskärning, Bilbränder, Hedersvåld, Barnäktenskap, Könsstympning, Månggifte, förr reagerade man. I SVT diskuteras böneutrop. I tingsrätten i Solna döms det efter sharialagar. Känns det som vi är på väg åt rätt håll? När talar Sveriges GPS om att: Gör en U-sväng???

Nån snubbe som kallar sej Amir Nabizadeh, han har säkert några identiteter till, allt för att utnyttja det Svenska bidragssystemet. Han tycker att ”Bland våra hjältar finns inga vita män”. Det var han som flydde från Iran och sen åkte tillbaka dit på semester efter han hade fått permanent uppehållstillstånd i Sverige. Varför väljer han då Sverige om hudfärg ska vara så viktigt.

Miljoner svenska vita hjältar, män och kvinnor, har byggt detta land som ”Amir” nu så gärna vill bo i. Det går inte att lägga locket på så länge till, tryckkokarn exploderar snart… Förresten vad vet han om hjältar? Vuxna fega, så kallade män, som kutar som rädda harar och lämnar kvinnor och barn kvar. Vad fan vet han om hjältar?

Donald Trump: -Ni har problem med invandringen. Löfven skyller krisen idag på ”ärvd migrationspolitik”. Vad hände med hans "-I Sverige bygger vi inga murar" som han agerade för 2015? Sverigebilden utåt, är tydligen viktigare än verkligheten. ”Håll skenet uppe, går det så går det.” Några timmar efter mötet med Trump, : Mord i Biskopsgården. Mord i Helsingborg det blev kaos på akuten. Storbråk med knivar och basebollträn på en galleria i Partille, en gruppvåldtäkt i Malmö... Snälle Löfven, du kunde väl dra till med ”oacceptabelt” åtminstone…

Barn berättar om sin semestervecka till Kanarieöarna. - Först packade vi bilen. Åkte till flygplatsen. Jag hittade en trasig reflex på parkeringen. Sen köpte vi läsk på flygplatsen. Vi fick vänta jättelänge. Sen flög vi, jag fick ett ritblock och ett gosedjur, jag åt glass och såg en groda, sen åkte vi hem.

Men jag menar en vuxens berättelse skiljer sig kanske inte så mycket från barnens: Köpte en svindyr öl på Arlanda. Bråkade med tysk som hade tagit min solstol. Dåligt wifi, så facebook fungerade inte. Regn, tre dagar…

Under den senaste Baltiska snösmockan härom veckan, intervjuades en kvinna,
- Det var som att köra i yoghurt. Eftersom hon visste hur det var så hade hon troligen även kört i skinkost, messmör, risifrutti och gurkmajonnäs… Jora hon visste hon… Men det är klart, själv har jag väl kört i fel fil nån gång så jag vet jag åxå hur det känns…

Apropå snösmockor, i Stockholms stad har man (oj da) en så kallad, feministisk snöröjning. Det innebär att cykel- och gångbanor, där det bedömts att kvinnor tar sig fram i störst utsträckning, ska prioriteras när det kommer till snöröjning. Men när snön vräker ner då korkar vägbanan igen medans man plogar gång- och cykelbanorna och sen måste plogbilen ploga undan snön från vägen som då hamnar på gångbanorna så kvinnorna får helt enkelt börja att gå på gatan(!).

Ja ja, dumheterna har ingen gräns. Tur att du är så smart da Svensson. Ja det är som sagt en jävla tur, annars hade man kanske blivit truckförare på Stora Enso i Fôrshaga…

Bland 90-åringarna lär det finnas tjugo procent fler kvinnor än män, men å andra sidan spelar det väl ingen roll när man blir 90…

De flesta kvinnor börjar med att försöka ändra på karln, när de gjort det så tycker dom inte om honom längre. (Marlene Dietrich)

Ett annat inlägg så här på internationella kvinnodagen är ”Egon Kjerrman Bla bla bla”, sök på Youtube.

Idag är det alltså internationella kvinnodagen. Då vill jag passa på att hylla alla starka kvinnor som står upp mot feminismens tvång och som vägrar sätta på sig offerkoftan. Ni får jobbet gjort medan resten skyller ifrån sig på patriarkatet.

Måste säga att jag älskar feminismen. Mot kvinnoförtryck utom i förorterna, mot kön, mot patriarkatet, kvinnor först, kvotering före kompetens, mot manspreading, för HBTQ, samtidigt så köper dom Islam, rakt av, som är motståndare till det som feminismen säger sej stå för. Som sagt, hyckel med extra allt och lite till, nää MYCKET TILL….

Naturligtvis är lika lön för lika arbete och respekt och möjlighet att jobba utan sexuella trakasserier, det ska vara självklarheter. Personligen tycker jag också att det är helt okej om kvinnor är kvinnor!!

Tommy Svensson den 8 mars 2018.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.