Fôrshaga Kôrv å motor

Fôrshaga Kôrv å motor

Tommybloggen

Av Tommy Svensson

Är det inte det ena så är det de andra.

KuriosaPosted by Tommy Svensson Wed, August 08, 2018 13:53:29

TJENARE FOLKET

Är det inte det ena så är det de andra…

Jora i pridetågens tidevarv kan man få höra lite saker som får en att fundera lite grand. Lite swinger och queervarning eller…

– Tur att vädret är bra så vi kan vara ute. – Vi är väl ute i trägårn va, så grannarna blir lite avundsjuka. – Skall vi inte ta ett par snapsar innan vi börjar? – Vad kul att så många kunde komma! – Som jag har längtat, ett helt år sedan sist. – Det här tycker dom är äckligt utomlands. – Ska du verkligen filma det här? – Älskling, kan du hjälpa mig med baguetten? – Jag kommer på en gång. – Så, då har alla kommit. Skål !!!

– Den största brukar vi dra lott om. – Så här lärde min morbror mig att man ska göra. – Det är första gången för mig. Ska det vara så här söligt? *slurp* *slafs*. – Jag verkligen älskar dom lite större & köttigare. – Jag tycker det är fel att köpa, de bästa jag haft har jag ordnat själv. – Men den här är ju bara 7 centimeter, är det ens lagligt. – Ska den vara så här mjuk i konsistensen? – Dom från Turkiet är inte så hårda. – Vrid av den. – Hur ser man vilket kön det är? – Nej, man ska suga, inte bita. *slurp* *slafs*.

– Smakar litet sumpigt men den är ändå hård, röd och grann. – Fan vad det sprutade, jag fick det nästan i ögat. – Ska stjärten vara invikt eller rak? – Vad är det där för ost. – Älskling, har du doppat stjärten i mjukost? – Doppa den i lite smör så blir det godare. – Kan man spara stjärten till sist? *slurp* *slafs*. – Vilken fin röd färg den har. – Det var mycket jobb för en kort stund av njutning. – Det här var kladdigt. – Det här vita smakar inte alls aioli. *slurp* *slafs*.

– Som barn fick jag sitta bredvid och titta på och äta korv i stället. – Det är tillbehören som skapar stämningen. – Fy faan, lukta på mina fingrar. – Min mormor älskade det här slafsandet. *slurp* *slafs*. – Orkar inte pilla så jag tar bara stjärten numera. – Jasså, du tar bara stjärtarna du Åke?– Joda, är de små får man ta två. – Det är ändå bara stjärtarna man vill åt. *slurp* *slafs*.– Det här var riktigt kul, det skulle vi kunna göra oftare än bara en gång om året. Nästa år bjuder vi in grannarna…

Nja, troligen var det bara en vanlig kräftskiva…

Tommy Svensson den 8 augusti 2018.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.